Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İHH BOLU’DA YETİMLERE KARNE ŞENLİĞİ

İHH BOLU’DA YETİMLERE KARNE ŞENLİĞİ
Bolu İnsani Yardım Derneği tarafından “Yetim Gülerse Dünya Güler" projesi kapsamında uçurtma ve karne şenliği neşeli bir ortamda gerçekleştirildi.

Haber: Aslı AKIŞ

Şenlik programına, Bolu İHH yetim sorumlusu Huri Cesaretli, Bolu Genç-İHH, yetim çocuklar, aileleri, gönüllüler katılım sağladı.

Yetimlerin her türlü ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgilenmek, kişisel ve toplumsal bir sorumluluk olduğu bilinciyle hareket eden Bolu-İHH her yıl geleneksel olarak düzenlediği karne şenliğini Gölköy mesire alanında gerçekleştirdi.  Uçurtma şenliği ve piknikte 60 yetim çocuk gönüllerince zaman geçirdi.

KEYİFLİ ANLAR YAŞADILAR

Bolu İHH tarafından organize edilen uçurtma şenliğinde halat çekme, yüz boyama ve daha pek çok oyun oynandı. Çocukların doyasıya eğlendiği şenlikte unutulmaz anlar yaşandı. Etkinlikte çocuklara uçurtmaların yanı sıra ikramlarda yapıldı.

“MUTLULUKLARI YÜZLERİNDEN OKUNDU”

Etkinlikle alakalı Bolu İHH yetim sorumlusu Huri Cesaretli; “Tüm katılımcılara, destek olan yetim dostlarına ve sponsorlara teşekkür ederek; Yetim dostları yavrularımızı çeşitli hediyelerle sevindirdik. 60 yetim çocuğa yönelik düzenlenen uçurtma şenliği etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. İHH gönüllüleriyle birlikte eğlenen yetim çocuklarımızın sevinci ve mutluluğu yüzlerinden okundu.” dedi.

 

Etiketler: bolu haberler