Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İHH ARAMA KURTARMA, EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İHH ARAMA KURTARMA, EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen İlk Yardım eğitimini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan İHH Gönüllüleri, belgelerini İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol'dan teslim aldı.


HABER: ASLI AKIŞ

İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleşen programa Bolu İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı’nın yanı sıra İl Sağlık hizmetleri Başkanı Dr.Taner Laçin ve İlk yardım eğitimini tamamlayan İHH Arama Kurtarma Gönüllüleri katıldı.

Bolu İHH Arama Kurtarma Gönüllüleri eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Kaza yada yaşamı tehlikeye düşüren durumlarda tıbbi yardım öncesi gerekli müdahalelerin yapılabilmesi için Bolu İHH Arama Kurtarma Ekibi sertifikalı ilkyardım eğitimi aldı. Eğitim sonrası yapılan sınavda başarılı olan katılımcılara ilk yardımcı sertifikası verildi. Bolu İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı, İHH Arama Kurtarma İl Sorumlusu Mehmet Akyüz ve İHH gönüllüleri eğitim süreci akabinde İl Sağlık Müdürü İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol’u ziyaret etti.

“İLK YARDIM EĞİTİMİNİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK”

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol İHH’nın yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek;  “İnsan hayatı söz konusu olduğunda ilk yardım eğitiminin önemi çok büyük. Bu noktada ilimizde müstakil bir arama kurtarma ekibinin oluşturulması ve bu ekibin ilk yardım eğitimlerinin yanı sıra profesyonel bir yaklaşımla eğitimler alması takdire şayan. Müdürlük olarak biz de sertifikalı ilk yardımcı sayısını düzenlediğimiz eğitimlerle ilimizde artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bolu İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı ise İl Müdürü Demirkol’a çalışmalara verdiği katkı ve destekten dolayı teşekkür etti.

Etiketler: bolu haberler