Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İÇ SAHA KABUSU SÜRÜYOR

İÇ SAHA KABUSU SÜRÜYOR
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 30.haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-1 geride kapattığı mücadelede Ümraniyespor’a 4-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Boluspor aldığı mağlubiyetle 35 puanda kaldı.


Boluspor

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Ümraniyespor karşısına; Gentian, Fethi, Tugay, Gökhan, Oğuzhan, Araz, Muhammed, Kabongo, Ali, Burak Bekaroğlu, Muhsin on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Hamza, Marlinho, Papa, Gyasi, Emin, Arda, Ensar, Aykut, Mustafa yer aldı.

Ümraniyespor ise Boluspor karşısına, Orkun, Vrsajevic, Alim, Serkan, Atakan, Yusuf Emre, Kartal Kayra, Glumac, Ercan, Mayi, Camara, on biri ile çıktı.

CAMARA DİREĞE TAKILDI

Karşılaşmaya Ümraniyspor’un vuruşu ile başlandı. Ümraniyespor maçın 6.dakikasında gole çok yaklaştı. Boluspor defansının bir anlık hatasını iyi değerlendiren Camara’nın vuruşu direkten oyuna alanının dışına çıktı.

BİR POZİSYONDA BOLUSPOR’DAN

Boluspor maçın 15.dakikasında gole çok yaklaştı. Kasongo şık bir vücut çalımıyla Glumac’tan sıyrılıp ceza sahasına girdi,  Kasongo topu Gökhan ile buluşturdu. Gökhan’ın müsait durumdaki vuruşu yandan auta çıktı.

ÜMRANİYESPOR ÖNE GEÇTİ

Ümraniyespor maçın 18.dakikasında öne geçti. Sağ çaprazda kaleci Selmani ile karşı karşıya kalan Vrsajevic topu filelerle buluşturdu. Bu golle Ümraniyespor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

ÜMRANİYESPOR’DAN BİR GOL DAHA

Ümraniyespor maçın 28.dakikasında skoru 2-0’a getirdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf Emre topu filelere gönderdi.

GÖKHAN PENALTIDAN ATTI

Boluspor maçın 34.dakikasında penaltı kazandı. Ercan ceza sahası içinde Gökhan’ı düşürdü maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gökhan skoru 2-1’e getiren golü Ümraniyespor ağlarına gönderdi. Maçın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Ümraniyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

AYKUT OYUNDA

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Kırmızı beyazlılar maçın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başladı. Burak oyundan çıktı, Aykut oyuna girdi. Boluspor’da maçın 59.dakikasında Oğuzhan sarı kart gördü. Boluspor maçın 64.dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Marlinho ve Gyasi oyuna girdi, Araz ve Muhammed oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 65.dakikasında Ali Keten sarı kart gördü. Boluspor’da 76.dakikada sakatlanan Kasongo’nun yerine Hamza oyuna girdi. Kırmızı beyazlılarda son oyuncu değişikliği maçın 80.dakikada yapıldı. Gökhan oyundan çıktı, Arda oyuna girdi.

CAMARA GOLÜ BULDU

Ümraniyespor maçın 81.dakikasında skoru 3-1’e getirdi. Kullanılan korner atışında Kehinde topu indirdi, Camara topu filelere gönderdi.

BİR GOLDE KEHİNDE’DEN

Karşılaşmanın 84.dakikasında Ümraniyespor skoru 4-1’e taşıdı. Kaleci Selmani ile karşı karşıya kalan Kehinde topu ağlara gönderdi.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Ümraniyespor’a 4-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 35 puanda kaldı.

Etiketler: bolu haberler