Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HUZUREVİ SAKİNLERİYLE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

HUZUREVİ SAKİNLERİYLE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI
Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Ahmet Ümit, yaşlılarımızın Dünya Yaşlılar Gününü kutlayarak sağlıklı ve huzur dolu günler diledi.


Bolu Valisi Ahmet Ümit ile eşi Şengül Ümit, 1 Ekim dünya Yaşlılar Günü’nde İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’nde, huzurevi sakinleri ile bir araya geldiler.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit’in de yer aldığı ziyarette, Vali Ümit ve eşi Şengül Ümit tüm huzurevi sakinleri ile tek tek tokalaşarak onların bu özel gününü kutladılar.

Huzurevi sakinleri ile buluşma etkinliği Kuran-ı Kerim tilavet ile başlarken ardından dua edildi.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit böyle anlamlı bir günde huzurevi sakinleriyle buluştukları için mutlu olduğunu ifade ederek tüm huzurevi sakinlerinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. 

“GÖNÜL İNANDIĞI YAŞTADIR, GÖNÜL YAŞAMAK İSTEDİĞİ YAŞTADIR”

“Gönlü genç olan insanlarla beraber olmak gerçekten çok güzel” diyen Vali Ümit, “Çünkü gönül inandığı yaştadır, gönül yaşamak istediği yaştadır. Sizlerle beraber olmaktan her zaman mutlu oluyoruz. Mutluyuz, onurluyuz ve sizlerin dualarına, şefkatlerine talibiz. Sizler herkes gibi doğdunuz, büyüdünüz, genç oldunuz, devlete millete hizmet ettiniz ve belli bir yaşa geldiniz ve burada sizlerle beraber buluştuk. Burada aldığınız hizmetler büyük devletlerin verebileceği hizmetlerdir ve bu devlet şehitlerimizin kanları üzerine gazilerimizin kahramanlıkları üzerine kuruldu. Bizler şahadet ve gazilik ruhuyla buralara kadar geldik ve bu ruh olduğu serece kıyamete kadar da bu topraklarda çok daha büyüyerek, çok daha gelişerek, çok daha refah seviyesinin artırarak, kültürüyle, medeniyetiyle yaşamaya inşallah devam edeceğiz.

“BU DEVLETİ KURAN, KURTARAN BÜTÜN ECDADIMIZA RAHMET OLSUN”

Sizlerle beraber olmak, böyle güzel insanlarla aynı bayrağın altında yaşadığımızı hissetmek bir onur bir gurur verilesi ve aynı zamanda bir iftihar tablosu. Ben hepinizin ellerinden öpüyorum. Her şeyin gönlünüzce olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Bu devleti kuran, kurtaran bütün ecdadımıza rahmet olsun. Bu devletimizi kuranlara rahmet olsun ve bu devleti bu güne kadar getirenlere ebediyete kadar götürmek için çalışanlara, gayret edenlere de selam olsun, sevgi ve saygılar olsun. Devletimizin en fonksiyonel bakanlıklarından biri olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın kurulmasına, bu güzel hizmetleri planlayan, disipline eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese münhasıran da bu hizmetleri ilimizde yürüten Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde çalışan tüm mesai arkadaşlarıma da gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

1 Ekim dünya Yaşlılar Günü etkinliğinde ayrıca huzurevi sakinlerinin hatıraları da dinlendi ve huzurevi çalışanları da bu özel gecede duygu ve düşüncelerini paylaştı.