Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HÜRRİYET ANKETİ AÇIKLADI

HÜRRİYET ANKETİ AÇIKLADI
Tanju Özcan Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı ancak anketlerde Tanju Özcan ismi öne çıkıyor. Hürriyet Gazetesi, CHP Genel Merkezinin bazı illerde yaptırdığı anket sonuçlarını okuyucularına duyururken Bolu’da da Tanju Özcan isminin favori olarak Genel Merkezde konuşulduğunu açıkladı.

Kasım ayı içerisinde, Mart 2019 Yerel seçimlerdeki belediye başkan adaylarını belirleyeceğini duyuran CHP Genel Merkezi, çalışmalarını hızlandırdı. İl il, ilçe ilçe anketler yaptıran Genel Merkez Bolu’da Tanju Özcan isminin ön plana çıktığını tespit etti. Hürriyet Gazetesi de CHP’nin anket bilgilerini okuyucuları ile paylaştı. Hürriyet’in bugünkü sayısında yer alan habere göre Bolu’da Tanju Özcan’ın ismi anketlerde ilk sırada yer aldı.

24 Haziran erken seçim tarihin açıklanmasından önce Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde kesin aday olacağı konuşulan Tanju Özcan, milletvekilliği seçimlerine katılmasıyla birlikte bu düşüncesinin olmadığını belirtmiş ve CHP Genel Başkanı istese bile aday olmayacağı yönünde görüşler belirtmişti. Fakat bu açıklamalara rağmen Bolu kamuoyunda birçok kesim Tanju Özcan’ın hem aday olacağını hem de aday olması gerektiği yönünde görüş bildirirken, Özcan’ın açıklamalarına rağmen bu tartışma son bulmamıştı. Genel Merkezin bu yaptığı ankette de Özcan isminin ön plana çıkmasıyla birlikte, Özcan isminin tartışılmaya devam edeceği görülüyor.