Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HÜKÜMET KONAĞI İNŞAASI BAŞLADI

HÜKÜMET KONAĞI İNŞAASI BAŞLADI
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan Yeni Hükümet Konağı’nın yapımına başlandı.

YILLARDIR HİZMET VEREN BİNA HÜKÜMET KONAĞI OLUYOR

Gerede Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Yeni Hükümet Konağı’nın yapım ihalesi Bolu İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Yapılan ihalenin ardından Yeni Hükümet Konağı; yıllardır vatandaşlara düğün salonu, Gerede Belediyesi’ne ise İtfaiye Müdürlüğü ve Atölye Amirliği olarak hizmet veren binanın yerine yapılacak. Başlayan çalışmalar kapsamında binanın yıkımı tamamlandı.

“PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR”

Yeni Hükümet Konağı yapıldıktan sonra, vatandaşlar ulaşım, park ve trafik açısından rahatlama yaşayacaklar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Mevcut Hükümet Konağımız fay hattı üzerinde bulunuyor. 2019 Seçim projelerimiz arasında yer alan Yeni Hükümet Konağı’nın yapılacağını hemşehrilerimize vaat etmiştik. Diğer projelerimiz gibi bu projemizde hayata geçiyor. Bütün projelerimizde olduğu gibi bu binanın yatırım programına aldırılmasında ve ihaleye çıkartılmasında büyük emekleri bulunan Bolu Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü’ye ve Sayın Arzu Aydın’a şahsım ve İlçe Halkım adına şükranlarımı sunarım. Yeni Hükümet Konağı projemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

 

Şu anda; Gerede Belediyesi’ne bağlı Atölye ve İtfaiye Müdürlüğü kendi binaları yapılana kadar geçici olarak Eski Karayollarında bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü binasında hizmet vermeye devam edecek.

 

Kaymakamlık ve bağlı müdürlüklerin yer alacağı Hükümet Konağı; Gerede Belediyesi’nin tahsis ettiği yaklaşık 5000 M2’lik bir alana inşa edilecek.
Etiketler: