Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"Hisar Tepesi Projesi'nin gerçekleşmesine Arzu Aydın engel oluyor"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, muhtarlar günü münasebetiyle merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi. Köy muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan Özcan, devam etmekte olan projelerini anlatırken Hisar Tepesi Projesini gerçekleştiremediklerini belirtti.
19 Ekim “Muhtarlar Günü” nedeniyle Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından merkeze bağlı köy muhtarlarına yönelik bir program düzenlendi. Düzenlenen programda konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, devam etmekte olan projelerini anlattı. 

Bolu Belediyesi olarak son 2 ayda 6 temel atma ve 3 açılış töreni gerçekleştirdi. Zübeyde Hanım Camii, Yeni İtfaiye Müdürlüğü Binası, Deprem Müzesi, Yöresel Ürünler Pazarı, Konserve Fabrikası ve Belediye Ek Hizmet Binası'nın temeli atılırken, Mantar Üretim Tesisi, Ovadüzü Mahallesi Sosyal Tesisi ve Hisar Tepesi Kültür Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.

"Hisar Tepesi Projesini maalesef gerçekleştiremedik"
Devam eden projelerini köy muhtarlarına anlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Hisar Tepesi Projesini maalesef gerçekleştiremedik. Bu projenin gerçekleşmesine Bolu Milletvekili Arzu Aydın'ın engel olduğunu belirtmek isterim. Bu konuda çok üzgünüm fakat bu projeyi de Bolu halkına kazandırmakta kararlıyım" ifadelerini kullandı.