Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HIGHWAY’DE DOLUDİZGİN EĞLENCE!

HIGHWAY’DE DOLUDİZGİN EĞLENCE!
Sadece Bolu’nun değil, tüm Türkiye’nin en iddialı ve en cazip Alışveriş Merkezlerinden biri haline gelen Highway Outlet, ziyaretçilerine özel sürprizlerini birer birer gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında Büyük Taarruz zaferiyle sonuçlanan ve bu yıl 97. yılını kutladığımız Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Bolu Belediyesi’nin yirmi sekiz kişiden oluşan profesyonel bando ekibi, coşku dolu bir gösteriyle 30 Ağustos Cuma günü 13.30-14.30 saatleri arasında Highway Outlet ziyaretçileriyle buluşacak. Bu müthiş gösteri boyunca Türk Bayrakları eşliğinde en güzel marşlar Zafer Bayramı için hep bir ağızdan çalınıp söylenecek.

Bir diğer sürpriz de çocuklar için… Okulların açılmasına sayılı günler kala, okulların açılmasını beklemeden eğlenceye start verecek olan Highway, 31 Ağustos Cumartesi ve 1 Eylül Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında miniklerin sınırsızca eğleneceği ‘’Avm Parti’’ etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bundan tam bir hafta sonra 7 Eylül Cumartesi ve 8 Eylül Pazar günü yine 14:00-18:00 saatleri arasında, minikler ‘’Avm Mutfak’’ etkinliğiyle kendileri için oluşturulan mutfaklarda tüm hünerlerini sergilerken okul öncesi gönüllerince eğlenme fırsatı bulacaklar. Ücretsiz olarak düzenlenecek bu etkinliklere tüm halkımız davetlidir.