Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HİÇBİR HEKİM VİRÜSÜN SİZE BULAŞMASINI ÖNLEYEMEZ”

“HİÇBİR HEKİM VİRÜSÜN SİZE BULAŞMASINI ÖNLEYEMEZ”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Bolululara, “Evde Kal” çağrısında bulundu.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, evinde çektiği bir videoyu sosyal medya hesaplarında paylaştı. Doğanay, videoda, koronavirüs salgını sürecinde alınması gereken tedbirleri ifade ederek, Bolulu vatandaşları evlerinde kalmaları için uyardı.

Doğanay, salgın sürecinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, şöyle konuştu:

“Sevgili Bolulular, dünyada yaşanan korana virüsü, Türkiye’yi de etkilemiş bulunmaktadır. Hükümetimiz, bu hastalığın, hem ülkemizde hem de Bolumuzda yayılmaması için ciddi tedbirler uygulamaktadır. Bu vesileyle, Bolu İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Emin Demirkol öncülüğünde görev yapan, mesai harcayan tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Allah onlardan razı olsun, rabbim güç kuvvet versin.

“HİÇBİR HEKİM VİRÜSÜN SİZE BULAŞMASINI ÖNLEYEMEZ”

Virüsün başkasından bize bulaşmasını, bizden yayılmasını önlemek kendi davranışlarımıza bağlıdır. Hiçbir sağlık kurumu, hiçbir hekim virüsün size bulaşmasını önleyemez. Yeni tip koronavirüs, insanların yaşına bakmıyor. Genç ve yaşlı, herkesin risk altında olduğunu lütfen unutmayalım. Özellikle yüksek risk altında olan yaşlılarımızı koruyalım. Onlara saygıyla ve hürmetle yaklaşalım.

“KİTAP OKUYALIM, EL İŞİ HOBİLERİMİZİ YAPALIM”

Bu süreci evimizde geçirirken kitap okuyalım, el işi hobilerimizi yapalım. Yoğun iş hayatı tempomuzda bu molayı, bir fırsata dönüştürerek aile bireylerimiz ile daha uzun sohbetler yapabilir, hatta edindiğimiz tecrübeleri çocuklarımıza aktarabilir ve onlarla paylaşabiliriz.

“PANİK YOK AMA TEDBİR ŞART”

Koronavirüs riskinden korunmak için yapmamız gerekenleri, sağlık bakanımız sürekli duyuruyor. Panik yok ama tedbir şart. Ellerimizi sık sık yıkayacağız. Kalabalık ortamlardan uzak duracağız. Sosyal mesafeyi koruyacağız. Sarılıp tokalaşmak yerine, gönül selamıyla selamlaşacağız. Evde kal Bolu ve unutma; koronavirüs, alacağımız hiçbir tedbirden güçlü değildir. Yaşanacak hayatlara sahip çıkalım. Lütfen evde kalalım. Daha güzel günlerde buluşmak üzere, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.