Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HER SON AYNI ZAMANDA BİR BAŞLANGIÇTIR”

“HER SON AYNI ZAMANDA BİR BAŞLANGIÇTIR”
Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma hastanesinde 2,5 yıldır başhekimlik görevini yürüten Uzm. Dr. Erdal Dilekçi hem hastanedeki görevinden hem de memuriyetten istifa ederek Özel Çağsu Hastanesinde göreve başladı. Dilekçi; “5 yıl önce geldiğim cennetten bir köşe Bolu'da çok güzel arkadaşlar, dostluklar edindiğim Bolu Fizik Tedavi hastanesinden ve memuriyetten 7 Eylül 2020 tarihi itibari ile ayrılmış bulunmaktayım” dedi.

Haber: Aslı Akış

Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, Aralık 2017’de BAİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğine getirilmişti. 24 Temmuz’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile başhekimlik görevinin sona erdiğini duyuran Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, Bolu Fizik Tedavi hastanesinden ve memuriyetten istifa etti.

“HER SON AYNI ZAMANDA BİR BAŞLANGIÇTIR”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Uzm. Dr. Erdal Dilekçi; "Her son aynı zamanda bir başlangıçtır. 5 yıl önce geldiğim cennetten bir köşe Bolu'da çok güzel arkadaşlar, dostluklar edindiğim Bolu Fizik Tedavi hastanesinden ve memuriyetten 7 Eylül 2020 tarihi itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Bu süre zarfında birlikte keyifle çalıştığım tüm herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Samimiyet, dostluk ve en önemlisi aile olduğum kurumdan ayrılmak biraz burukluk katsa da Bolu'da kalmak ve hastalarımın takiplerine devam edebiliyor olmak teselli veriyor. 8 Eylül 2020 itibariyle Özel Çağsu Hastanesinde hasta kabulüne başladım” ifadelerini kullandı.