Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HER ŞEY BOLUSPOR İÇİN”

“HER ŞEY BOLUSPOR İÇİN”
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan da, BStore’de yapılan büyük indirim kampanyasına kayıtsız kalmadı. Özcan, BStore’yi ziyaret ederek, 1000 TL’lik alışveriş yaptı.


Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Boluspor’un yeni yönetimiyle başlayan BStore indirim kampanyasına şehrin siyasileri ve işadamları katkı verirken, bir destek de Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Özcan’dan geldi. Özcan, BStore’dan kendisi ve ailesi için 1000 TL değerinde alışveriş yaptı.

“BOLUSPOR’UMUZUN MADDİ SIKINTILARI SONA ERECEK”

BStore’ya yaptığı ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı İsa Özcan, yapılan kampanya ile Boluspor’un büyük cirolar yapacağına inandığını ifade ederek, “Küçük şehrimizin büyük takımı Boluspor’umuzu ve İlhami Akça’nın başlattığı kampanyayı desteklemek amacıyla buradayız. Boluspor’umuz inşallah büyük cirolar yapacak. Maddi yönden sıkıntılar sona erecek. Her şey Boluspor için” diye konuştu.

“SAYENİZDE BOLUSPOR DAHA DA İLERİYE GİDECEKTİR”

Özcan’ı ziyaretinde karşılayan BStore Tanıtım ve Reklam Sorumlusu yönetici İlhami Akça ise desteklerinden dolayı İsa Özcan’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun başkanım. Sizlerin desteğini görmek bizim için bir onurdur. Sayenizde Boluspor, daha da ileriye gidecektir. Biz, yeni yönetim olarak buradayız. 7/24 çalışıyoruz. İnşallah Boluspor’umuzu eski günlerine getireceğiz” şeklinde konuştu.