Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HER GÜN BÜTÜN BEDENLER YENİLENİYOR”

“HER GÜN BÜTÜN BEDENLER YENİLENİYOR”
Bstore Tanıtım, Sosyal Medya Sorumlusu olarak görevlendirilen İlhami Akça ve yardımcısı Ahmet Uzunoğlan tarafından 'her eve bir Boluspor forması girsin' sloganıyla başlatılan yüzde 50 indirim kampanyası sonrası taraftarlar BStore'ye akın etti. Store'nin bir yılda yaptığı ciro bir günde yapılarak rekora imza atıldı.

Kampanyanın ilk gününde Bstroye akın eden taraftarlar takımlarına sahip çıktıklarını gösterdiler. Tüm yıl boyunca 35 bin TL civarında satış yapılan BStore'de sadece bir günde 35 bin TL'lik satış oldu.

“Bir senede yapılan ciroyu 1 günde yaptık”

Kulüp Başkanı Abdullah Abat genç yöneticileri kutlayarak, “Yönetimimizi genç isimlerden oluşturduk. Çünkü gençlerin önünün açılması gerektiğini düşünüyorum. Başta İlhami kardeşim ve Ahmet kardeşim olmak üzere teşekkür ediyorum. Bu kampanyaya duyarsız kalmayan taraftarlarımıza da minnettarız. Bir senede yapılan ciroyu 1 günde yaptık” dedi.

“Her sabah BSTORE de ürünleri bütün bedenleri ile yeniliyoruz”

Öte yandan Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu İlhami Akça, “BSTORE mağazamızda satılan ürünlerin bütün bedenleri elimizde mevcut. Vatandaşlarımızın taraftarlarımızın hepsinin ihtiyacına yetişecek ürünümüz mevcuttur. Her sabah BSTORE de ürünleri bütün bedenleri ile yeniliyoruz. Bu noktada kimsenin kaygısı olmasın. Buradan bu kampanyamıza destek veren başta taraftarlarımıza bugün mağazamıza kadar gelerek alışveriş yapan Belediye Başkanımız Tanju Özcan'a, AK Parti İl Başkanımız Nurettin Doğanay ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

 

Kampanya sürecinde BSTORE sabah 10.00'da açılıp 22.00'da kapanıyor.