Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HENTBOLDA İLK GALİBİYET FARKLI GELDİ

HENTBOLDA İLK GALİBİYET FARKLI GELDİ
Hentbol Kadınlar 1. Lig müsabakasında Bolu Belediyesi, Ordu Gençlerbirliği SK’yı 40-21 mağlup etmeyi başardı. Baş Antrenör Sercan Marangoz, Belediyespor’un değerine değer katmak için çalıştıklarını ifade etti.

Hentbol Kadınlar 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı ligin ilk galibiyetini aldı. Pandemi süreci sebebiyle lige istediği gibi hazırlanamayan ve lig başladıktan sonra iki oyuncusunun sakatlanmasıyla istediği sonuçları alamayan Kadın Hentbol takımı, oynadığı 6. Maçında ilk galibiyetini aldı.

Ordu Gençlerbirliği takımı ağırlayan Bolu Belediyesi maçın başından sonuna kadar üstünlüğünü bırakmadan karşılaşmadan 40 – 21 galip ayrıldı. Maçın başında üstünlüğünü kabul ettiren Hentbolcular devreyi 15 sayı farkla 23 – 8 önde tamamlandı. İkinci devre ligde daha az süre alan oyuncularına süre veren Baş Antrenör Sercan Marangoz maçı da 19 sayı farkla 40 – 21 galip tamamladı.

Son iki haftadır eksik oyuncularının etkisiyle maçın son dakikalarında oyundan düşerek puan kaybettiklerini ifade eden Marangoz, galibiyetin öneminin büyük olduğunu ifade etti. Marangoz, “Ligde oynadığımız her maçta iyi bir oyun sergiliyoruz fakat sakatlık yaşayan oyuncularımızdan dolayı istediğimiz sonuçları elde edemedik. Özellikle son iki hafta galip geleceğimiz maçlarda puan kaybetmiştik. Bu maçın önemi bizim için daha da yükseldi. Umarım bundan sonraki maçlarda da güzel sonuçlarla Bolu Belediyesporu hak ettiği mertebeye ulaştırmaya çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.

Karşılaşmada Bolu Belediespor’dan 2000 Doğumlu Aylin Ergin attığı 8 golle karşılaşmanın en skorel ismi oldu.

Etiketler: