Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HENTBOLCULAR DESTEK BEKLİYOR

HENTBOLCULAR DESTEK BEKLİYOR
Bayanlar 2. liginde 6'da 6 yaparak önemli bir başarıya imza atan hentbol takımı antrenörü Sercan Marangoz ve alt yapıdan yetişerek başarının mimarlarından olan sporcular açıklamalarda bulundular.

İŞTE TEKNİK HEYET VE SPORCULARDAN AÇIKLAMALAR;

“Başarılı çocuklarımız var”

Antrenör Sercan Marangoz; “Bolu Belediyespor hentbol takımı olarak bayanlar liginde 2.ligde A grubunda yer almaktayız.  Bu sezon altı da altı yaparak namağlup gitmekteyiz ve altı maç sonunda play-off’u garantiledik dört maçımız daha var. Dört maç sonunda 1.lige çıkma play-offu oynayacağız. Sporcularımızın tamamı kendi yetiştirdiğimiz alt yaş gruplarından beri oynadığımız sporcularımız. Burada ki sporcularımızla Türkiye’de dördüncü beşinci olduk kendi yaş gruplarında milli takım kaplarına gönderdiğimiz oyuncularımız var. Bu çocukları topladık ve 2.ligde güzel bir mücadele veriyoruz. Sporcularımızla yaklaşık 6 yıldır bizim kendi yetiştirdiğimiz oyuncular. Erhan Özdemir hocamla beraber yetiştirdiğimiz sporcular. Çocuklarımız antrenmanlara sürekli katılım gösteriyorlar ve daha alt gruplarda da sporcularımız var. 2004-2005-2006-2007-2008-2009 grubundan çocuklarımız var. Bolu Belediyespor Kulübü olarak da güzel bir ivme yakaladık. Maçların genel anlamda taraftardan destek görmesi gerekiyor. Hentbolun tanıtımı için. Başarılı çocuklarımız var. Bu alanda biraz daha destek olunursa bu çocuklarımız gerçekten Türkiye’de derece yapacak veya üst seviyelerde oynayacak oyuncularımız. İl dışına gönderdiğimiz oyuncularımızda var. İl dışın da şuanda oynayan şuanda iki oyuncumuz var, üçtü şuanda bir tanesi tekrar döndü. Üniversiteli ile alakalı sebeplerden dolayı. Şuan da bir tane spor akademisi okuyan kızımız var. Hentbolun ve sporun getirdiği en önemli şeyde bu çocuklarımıza gelecek sağlıyoruz. Bu senede üniversite sınavına hazırlayıp spor akademisine hazırlanan öğrencilerimiz var ve orda ki hedefimiz de hepsini bir üniversitede toplayıp üniversite anlamında da bir başarı elde etmek, üniversite takımında da beraber toplanıp bir şeyler yapabilmek. Bu yıl projemiz vardı fakat oluşturamadık. Bolu Belediyespor olarak çocuklarımızın hepsini bir okulda toplayıp dünya şampiyonasına hazırlamaktı şartlar gereği olmadı. Birazda destekle alakalı bunlar.”

“Bolu’nun takımımız yardımcı olmaları lazım”

Takım Kaptanı Kübra Kandemir; “Lider olarak ilerliyoruz hedefimiz play-off tu biz play-off’a çıktık. Şuan ki hedefimizde play-off’ta şampiyon olup tekrardan 1.lige yükselmek. Hepimiz Bolu’nun çocukları olduğumuz için birkaç ablamızın dışında hepimiz aynı okullarda büyüdük. Beraber okuduk o yüzden bunun faydasını çok fazla görüyoruz. Bu yüzden de başarımız için önemli bir şey bu. Taraftarlarımızın bizleri desteklemelerini daha fazla yanımızda olmalarını isteriz. Yardımcı olmaları gerekiyor. Çünkü gerçekten bir başarı var ortada desteklenirse daha fazla olabilir. Şuan da lideriz ve Bolu’nun takımımız yardımcı olmaları lazım bizim yanımızda olmaları gerek.”

“Geçen sene tecrübesi ile bu yerlere geldik”

Takım Kaptanı Aylin Ergin; “Kendimizden eminiz hepimiz inanıyoruz birbirimize bu yüzden play-off’a inanarak çıktık. Geçen sene tecrübesi ile bu yerlere geldik.  Hepimizin arası çok iyi dışarda hepimiz arkadaşız zaten. Hepimiz birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz sıkıntılarımızı konuşarak çözebiliyoruz çok rahat. Destek lazım. Taraftar bekliyoruz maçlarımıza. Sonuçta Bolu’nun takımı altıda altı yapmış başarılı bir takım sonuçta.”

“Tek sıkıntımız maalesef tribünlerin her maçımızda boş olması”

Sporcum İrem Erkara; “Bu sene takımın motivasyonu çok iyi kendi aramızda uyumumuz çok iyi tüm maçlara zaten altıda altının verdiği motivasyonla çıkıyoruz inanıyoruz ki önümüzdeki maçları da alıp play-off a namağlup çıkacağız. Biz takımıza güveniyoruz biz hocalarımıza güveniyoruz aramızdaki uyum çok güzel fakat tek sıkıntımız maalesef tribünlerin her maçımızda boş olması. Bu bizi tabi ki üzüyor. Ama Bolu halkının bu konuda bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. En azından Cumartesi günü Göktürk maçımız var. Tribünlerin biraz da olsa dolu olsa biz bu maçları katlayarak gideceğimizi düşünüyorum.”

“Taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz”

Sporcu Mütebere Albayrak; “Takımın yaş grubu küçük ama ona rağmen çok iyi ilerliyoruz. Uyum çok güzel bence. 9 senedir hentbol oynuyorum. Alt yapıda oynadım daha iyi takımlarda da oynadığım oldu ama bu takımın uyumunu çok sevdim. Taraftarlarımızın bize destekleri yok. Ben 9 yıldır oynuyorum ama çok az tribün desteği var. Taraftarlarımızın desteklerini bekliyoruz.”