Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HEMŞERİ DERNEKLERİNİN ÖNEMİ OLDUKÇA BÜYÜK”

 “HEMŞERİ DERNEKLERİNİN ÖNEMİ OLDUKÇA BÜYÜK”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıscık İlçesi Geriş Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin daveti üzerine katıldığı akşam yemeğinde dernek üyeleri ile sohbet etti.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yoğun iş temposuna rağmen vatandaştan kopmuyor. Hemen hemen her akşam farklı bir programda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Özcan, son olarak Kıbrıscık İlçesi Geriş Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin davetine katıldı.

“DERNEKLER ÇOK BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Turizm Otelcilik Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen akşam yemeğinde dernek üyeleri ile bir araya gelen Özcan; “Öncelikle davetinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Ben halkın içinde olmayı, onlarla sıklıkla bir araya gelmeyi gerçekten çok seviyorum. Seçimden sonra çok büyük bir yoğunluk oldu ve bu tür programlara bir süre katılım sağlayamadım. Ama artık bu tür toplantılara da katılmam gerektiğini biliyorum. Bu sebeple artık sizlerle sıklıkla bir araya geleceğim. Bolumuzda sizlerin kurduğu Geriş Köyü Derneği gibi birçok hemşeri dernekleri bulunuyor. Bu dernekler bence çok büyük önem taşıyor. Bu dernekler sayesinde insanlar birbirlerinden kopmuyor, birlikte bir şeyler yapıyorlar ve birlik beraberlikleri daha sıkı oluyor. Bu sebeple bende bu derneklerimizin her faaliyetine katılım sağlamaya özen gösteriyor ve onlarla birlikte olmayı seviyorum. Bugün de beni buraya davet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.