Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"HEM TURİZM HEM DE SANAYİ ŞEHRİ OLACAĞIZ"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, "Bolu'nun konum avantajı var. Bizde bu konum avantajını fırsata çevirip, Bolu'yu turizm ve sanayi şehri yapacağız" dedi.


31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 19 gün kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Tanju Özcan, partililerle birlikte Sem-Mak fabrikasını gezdi.  İşçilerle yemek yedikten sonra sohbet eden Özcan, amaçlarının Bolu'yu güzel bir şehir haline getirmek olduğunu belirterek, "Belediye Başkanlığı seçimlerinde,  adayın çalışkan biri olup olmadığına, ulaşılabilir biri olup olmadığına, vaatlerine, projelerine, haramı helali bilen biri olup olmadığına, adil biri olup olmadığına bakarak oyunuzu kullanmanızda fayda var" dedi.

"KONUM AVANTAJINI FIRSATA ÇEVİRECEĞİZ"

Bolu'nun yıllardır ne turizm ne de sanayi şehri olamadığını ifade eden Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Bolu yıllardır ne turizm şehri olabildi ne de sanayi şehri olabildi. 35 milyon insanın iki saatte ulaşabildiği bir şehir. Otobandan her yıl 50 milyon insan geçiyor, konum avantajımız var. Ama bu konum avantajımızı ne sanayi anlamında ne de turizm anlamında faydaya çeviremedik. 35 Milyon insanın iki saatte ulaşabildiği Bolu'da şehir merkezine yalnızca 150-200 bin turist geliyor. Bu sayı yetmez, biz konum avantajını fırsata çevirir bu sayıyı arttıracağız ve turistleri şehir merkezine getirebilmek için kul yapımı eserler yapacağız."