Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HAYIR DEMEKTE ZORLANIRDIM”

“HAYIR DEMEKTE ZORLANIRDIM”
Bolu Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında görüşülen 2021 bütçesi ile ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanı bizim bütçeyi inceleseydi, bakan değişikliğinde kesin ismim gündeme gelirdi. Ben de “hayır” demekte zorlanırdım” dedi.

Haber: Ömer ÇETİNASLAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2021 yılı bütçe görüşmelerinin yapıldığı Belediye Meclisi Kasım ayı 2. Oturumunda, AK Partili meclis üyelerinin “belediyeyi batırmışsın” eleştirilerine cevap verdi.

“CUMHURBAŞKANINA “HAYIR” DEMEKTE ZORLANIRDIM”

Pandemiye rağmen Bolu Belediyesi gelirlerinin %19 oranında büyüdüğünün altını çizen Başkan Özcan, “Bütçe yönetimi anlamında, pandemiye rağmen gelirlerimiz %19 oranında büyüdü. İyi ki Sayın Cumhurbaşkanı bizim bütçeyi incelemedi. Eğer inceleseydi, bakan değişikliğinde kesin ismim gündeme gelirdi. Ben de “hayır” demekte zorlanırdım. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütçesine bakın, Bolu Belediyesi’nin bütçesine bakın. “Belediyeyi batırmışsın” lafı ağrıma gitti.

“BATIK DURUMDAKİ BELEDİYEYİ AYAĞA KALDIRDIM”

Bütün belediyeler ödeme yapamazken, ben 13 milyon TL’ye tapu aldım.  “Belediyeyi batırmışsın” diyorsunuz, ben batık durumdaki belediyeyi ayağa kaldırdım. Şuanda ekonomik olarak Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biri haline getirdim. Bunu 24 saat sürekli çalışarak yaptım” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler