Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HAYDİ, SENDE BİZE KATIL”

“HAYDİ, SENDE BİZE KATIL”
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni kazanan öğrencileri Bolu Ülkü Ocakları faaliyetlerine çağırdı.

BAİBÜ’de eğitim görmeye hak kazanmış öğrencileri teşkilata davet eden Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Ülkü Ocaklarında gerçekleşmesi planlanan faaliyetler hakkında bilgi vermeyi amaçladıklarını ve İl dışından gelen üniversiteli öğrencilere Bolu’yu birlikte keşfetmeye çağırdıklarına işaret etti.

“HAYDİ, SENDE BİZE KATIL”

Özkalem, öğrencileri yeni dönemde gerçekleştirecekleri eğitim ve eğlence faaliyetlerine katılmalarına teşvik ederek, “ Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni kazanarak ilimize gelen, Sevgili öğrenci kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak her türlü ihtiyaç ve yardımlarında yanlarında olduğumuz öğrenci kardeşlerimizi yaptığımız güzel faaliyetlerimize ve yaşadığımız bu güzel anlara yenilerini hep beraber eklemek için Ocağımıza, teşkilatımıza davet ediyorum. Gelin bir çay içelim, Bolu’yu beraber gezip, beraber tanıyalım. Üniversite Öğrencilerimizle düzenleyeceğimiz gezi programlarımız, konserlerimiz, eğitim programları ve konferanslarımızla güzel ve verimli bir eğitim dönem bizi bekliyor. Haydi, sende bizde katıl.” İfadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler