Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAVA SICAKLIĞI BİRDENBİRE DÜŞECEK… ŞİDDETLİ YAĞMUR GELİYOR!

HAVA SICAKLIĞI BİRDENBİRE DÜŞECEK… ŞİDDETLİ YAĞMUR GELİYOR!
Bolu’da son günlerde yaşanan sıcak havanın artık sonuna geldi. Ekim ayının ortalarına doğru ilerlerken, Bolu’da hava sıcaklıkları da yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava tahminlerine göre, Pastırma sıcağı olarak isimlendirilen güzle hava, yerini serin ve yağışlı bir havaya bırakacak.

Haber: ASLI AKIŞ

Yarın ise hava sıcaklığı hızlı bir düşüşe geçecek. Bolu’da hava sıcaklığının 23 dereceye düşmesi bekleniyor. Kent genelinde de etkili sağanak yağmur yaşanacak. Pazar günü yağışlı hava devam edecek. Hava sıcaklığı ise 18 dereceye kadar düşecek.

Yeni haftaya Bolu parçalı bulutlu bir hava ile başlayacak. Pazartesi günü 21 derece olması beklenen hava sıcaklığı, Salı günü 24 dereceye kadar yükselecek. Çarşamba günü ise, parçalı bulutlu bir hava beklenirken 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

Ekim ayıyla birlikte Bolu’da havalar da serinlemeye başladı, bunaltıcı sıcaklıklar artık geride kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan hava tahminlerine göre önümüzdeki günlerde Bolu’da hava sıcaklıklarının;

05 Ekim Cumartesi, gökgürültülü sağanak yağışlı, en düşük 10°C en yüksek 23°C

06 Ekim Pazar, sağanak yağışlı, en düşük 7°C en yüksek 18 °C

07 Ekim Pazartesi, parçalı bulutlu, en düşük 7°C en yüksek 21 °C

08 Ekim Salı çok bulutlu, en düşük 7°C en yüksek 24 °C

09 Ekim Çarşamba, parçalı bulutlu, en düşük 8°C en yüksek 24 °C olacağı tahmin ediliyor.