Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HATAY’DAYIZ, YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ”

“HATAY’DAYIZ, YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, depremden en çok etkilenen illerden Hatay’a giderek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Özcan; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanlarımız ile Hatay'da İBB Afet Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, afet bölgesindeki son duruma ve çalışmalara ilişkin bilgiler aldık. Bu yaraları birlikte saracağız” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antakya ilçesinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile bir araya geldi.

Depremin büyük hasara yol açtığı Hatay'da, binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Neredeyse sağlam binanın kalmadığı şehre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye başkanları ile birlikte ziyarette bulundu.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgeye ilk gidenlerden birisi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaraların sarılması için başlatılan çalışmalar kapsamında yeniden Hatay’a gitti. Başkan Özcan, Hatay’da depremzede vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinledi. Afet bölgesine dair son durum ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ÖZCAN, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Başkan Özcan, Hatay’da yaptığı açıklamada, hükümetin ve belediyelerin birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret ederek; “Burada gördüğümüz tablo çok daha kötü. Beni burada en çok duygulandıran şey Beşiktaş’ın Çarşı grubunun çadır kent kurması, yemek çıkartması. Gerçekten burada kimse kıskançlığa girmesin. Tek başına hükümet bu işin altından kalkamaz. Tek başına belediyeler de kalkamaz. Birlik olmamız lazım. Birbirimizi engellemek yerine katkı vermemiz lazım. Çarşı gurubunun yaptığı gibi tüm sivil toplum örgütlerini de kampanyaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler