Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HASTA OLURSAN ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ KULAKLARINI ÇINLAT”

“HASTA OLURSAN ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ KULAKLARINI ÇINLAT”
Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Bolu Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yönetiminde yapılan toplantıda, meclis üyeleri salonun soğuk olmasından şikâyetçi olarak, bu durumun giderilmesini Başkan Özcan’dan talep ettiler.

Haber: Ömer Çetinaslan

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi, Bolu Belediye Meclis salonunda yapıldı. Gerçekleşen toplantıda meclis üyeleri, toplantının yapıldığı salonun soğuk olmasından şikâyetçi olarak durumu Başkan Özcan’a ilettiler. Özcan ise, “Burada üşümenizin sorumlusu ben değilim. Bu bina ile ilgili süreci biliyor musunuz? Bakın Bu elektrikli ısıtıcı ile halledilecek bir mesele değil. Bu binanın hala kesin kabulü yapılamadı”  şeklinde karşılık verdi.

“HASTA OLURSAN ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ KULAKLARINI ÇINLAT”

Başkan Özcan konuşmasının devamında; “Arkadaşlar, üşümenizin sorumlusu ben değilim. Bu bina ile ilgili süreci biliyor musunuz? Bakın, bu elektrikli ısıtıcı ile halledilecek bir mesele değil. Bu binanın maalesef, hala kesin kabulü yapılamadı. Bu bina hala soruşturma konusu. Dolayısıyla ödemelerin nasıl yapıldığı, bu binada işlerin nasıl yapıldığı belli değil. Yaptırdığımız bir tespit var, bunlar giderilebilmiş değil. Üşüyorsunuz, ben de üşüyorum. Ben de kutup ayısı yavrusu değilim ki, ben de üşüyorum. Bu eksiklikleri göreceğiz. İnşallah, kesin kabulü önümüzdeki hafta yapılacak. Bir daha üşütmeyeceğiz. Üşümeyelim, hasta olursan ve birinin kulaklarını çınlatma ihtiyacı duyarsan eski belediye başkanını hatırla. Onun kulaklarını çınlat” ifadelerini kullandı.