Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HANE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

HANE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Bolu Valiliği himayesinde Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen hane ziyaretleri kapsamında aileleri ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.


Şengül Ümit’in hane ziyaretlerinde, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Şerife Koçyiğit, Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fazilet Çoban, Bolu Kızılay Başkanı Muhsin Kınacı Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen de hazır bulundu.

Vali Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, her hafta gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında Ceylan, Sarıkaya, Yüksel ve Tokmak ailelerini ziyaret etti.

İhtiyaç sahibi olan ailelere gerekli desteklerin sağlanması noktasında görüş alış verişinin yapıldığı ziyaretlerde Şengül Ümit, aile bireyleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti ve durumları hakkında bilgiler aldı.

Sosyal devlet olmanın önemine değinen Şengül Ümit, “Halka hizmeti esas bililiyoruz. Sizlerin ihtiyaç ve taleplerinizin imkânlar doğrultusunda karşılanması, sorunlarınızın çözülmesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, onları dinlemek, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir” dedi.