Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAKLARINDA KARAR VERİLDİ

HAKLARINDA KARAR VERİLDİ
Bolu merkezli 6 il ile KKTC'de, polis ekiplerince düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları değerlendirilen muvazzaf üsteğmen ve astsubay, açığa alınan yüzbaşı ve astsubay, 2 eski askeri öğrenci, meslekten ihraç edilen astsubay, 2 mahrem imam olduğu düşünülen 9 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bolu merkezli Ankara, Gaziantep, İstanbul, Aksaray ve Hatay ile KKTC'de bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Eş zamanlı operasyonlarda, 7 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli dün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme karşısına çıkan şüphelilerden özel sektör çalışanı Ahmet Özdoğan, Astsubay Abdullah Akbulut ve Üsteğmen Nurullah Arslantürk tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adreslerinde bulunamayan 2 şüpheliyi arama çalışmaları ise sürüyor.