Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM TEK KİŞİ VAR…”

“HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM TEK KİŞİ VAR…”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve geldiği günden bu yana “Değişim ve Gelişimin ilk 550 günü” sunumunu Necip Fazıl Kültür merkezinde gerçekleştirilen program ile Bolu Belediyesi sosyal medya hesaplarında canlı olarak anlattı.

Haber: Aslı Akış

GERÇEKLEŞEN PROJELERİNİ CANLI YAYINDA ANLATTI

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, o tarihten günümüze kadar hayata geçirdiği projelerini kendisinin sunumu ile slayt eşliğinde canlı yayında tek tek anlattı.

“Değişim ve Gelişimin ilk 550 günü” adlı sunum Bolu Belediyesi Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarından 03 Aralık 2020 Perşembe günü Saat: 18.30’da canlı olarak yayınlandı.

Saat: 18.30’da başlayan programda iki saat boyunca sunum yapan Başkan Tanju Özcan onlarca farklı konuda yapılan hizmetleri ve yapılacak yeni projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın iki saatlik sunumu içerisinde Hisar Tepesi Projesi’ni engellediğini söylediği Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a tepki göstererek hakkını helal etmediğini belirtti. Özcan; “Göreve geldiğimden bu yana çok kişiyle tartıştım. Bugün ölürsem hakkımı helal etmeyeceğim tek kişi var Arzu Aydın” dedi.

“BEKLEYEN DOSYAYI İMZALAMASINI AÇIK BİR ŞEKİLDE DURDURUYOR”

Başkan Özcan, sunumu sırasında Hisar Tepesi Projesi’ne gelindiğinde AK Parti Milletvekili Arzu Aydın’ın projeyi engellediğini vurgulayarak; “Bolu’da göreve geldiğimden bu yana tartıştığım veya kavga ettiğim insanlar oldu. Ama bugün ölürsem hakkımı helal etmeyeceğim tek kişi var Arzu Aydın. Çok üzülerek söylüyorum. Hisar Tepesi Projesi’ni güzelce hazırladık. Anıtlar Kurulu, Kültür Bakanlığı onayladı. Sadece bir izin gelecek. 9 aydır bekliyoruz. Maalesef Sayın Milletvekili Bakan Yardımcısı’nın önünde bekleyen dosyayı imzalamasını açık bir şekilde durduruyor. Neden yaparsın bu? Burayı güzelleştireceğiz. Para istemiyoruz. Bolu’nun girişinde. Senin parti binanın tam karşısında. İçerisinde her türlü madde kullanan kişi var orada. Kapkaranlık. Güzelleştireceğiz. Sadece Milletvekilinin ‘Haydi imzala’ demesini bekliyor Bakan Yardımcısı’nda” şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler