Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAFTANIN MAÇINDA KAZANAN GEREDESPOR

HAFTANIN MAÇINDA KAZANAN GEREDESPOR
Geredespor, Akay Kardeşler 1.Amatör Küme A grubunda 9.hafta karşılaşmasında Bolu’da Dörtdivanspor’a konuk oldu. A gurubunda haftanın maçında kazanan 2-0’lık skorla Geredespor oldu.

Geredespor, Akay Kardeşler 1. Amatör Küme A grubunda 9.hafta karşılaşmasında Dörtdivanspor'a konuk oldu. Bolu deplasmanında taraftarın büyük desteğini de arkasına alan Geredespor rakibini iki golle geçti. Karşılaşma öncesi ve sonrası taraftarın Karaçayır’da şovları görülmeye değerdi.

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede Geredespor, Bolu’da Dörtdivanspor ile karşılaştı. Liderin takipçisi olan Dörtdivanspor şimdiye kadar mağlubiyet yüzü görmeyen Geredespor karşısında etkili olamadı. Geredespor, Dörtdivanspor’u Ausmane Faall ve Kaan Masgal’in attığı gollerle 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda rakip filelere 53 gol atan Geredespor kalesinde sadece 3 gol gördü. Kırmızı yeşillilerin yenilgisi ve beraberliği olmazken yoluna uygun adımla devam ediyor.

KIRATYALILAR TARAFTAR GRUBU BOLU DA ŞOV YAPTI

Bolu deplasmanına akın eden Kıratyalılar taraftar gurubu Bolu deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Taraftar desteğini arkasına alan Geredespor taraftarı ile daha dikkat cekici bir takım oldu.

“ÇOCUKLARI TEBRİK EDİYORUM”

Maçın Ardından açıklamalarda bulunan Geredespor Başkanı Celal Uslu; “Oyuncularım bir karşılaşmayı daha geride bırakıp 3 puanı aldılar. Biz Geredespor olarak işimize bakıyoruz. İyi oyun bizi, daha güzel yerlere getirecek. Kıratyalılar taraftar grubu Bolu’da bizleri yalnız bırakmadı. Onlarla daha güçlüyüz. Sezon sonunda hep birlikte şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz” dedi.

Etiketler: bolu haberler