Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HAFİF TİCARİ ARAÇ GİŞE BARİYERLERİNE OK GİBİ SAPLANDI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

HAFİF TİCARİ ARAÇ GİŞE BARİYERLERİNE OK GİBİ SAPLANDI: 3 ÖLÜ, 1 YARALI
TEM Otoyolu Bolu geçişi Gerede Gişelerinde beton bariyerlere adeta ok gibi saplanan hafif ticari araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Gerede ilçesi bariyerlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinden gelmekte olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 16 SZ 425 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan araç, gişe girişinde bulunan beton bariyerlere adeta ok gibi saplandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerince, araç içerisinde sıkışan kişiler sıkıştıkları bölgeden kurtarıldı.

FECİ KAZADA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, araçta sıkışan Adem Genç, Sevda Güvenkaya ve Esma Güvenkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Gerede Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtarılan Deniz Keleş (10) tedavisi için İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Etiketler: bolu haberler