Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GURUR DUYDUK SENİNLE HOCAM

GURUR DUYDUK SENİNLE HOCAM
Aslen Bolulu olan ve Şanlıurfan’nın Hilvan ilçesindeki bir okulda görev yapan öğretmen Sevim Kapucu, okulun kullanılamaz durumdaki bilgisayar atölyesini kendi çabaları ve çevresinin desteğiyle yeniledi. Bolu Gazeteciler Cemiyeti de öğretmeni yalnız bırakmayarak okulun atölyesine klima gönderdi.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesindeki Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda sözleşmeli olarak göreve başlayan Bilişim Öğretmeni Sevim Kapucu (30), ilk görev yerinde yaptıklarıyla adından söz ettirdi. Aslen Bolulu olan Kapucu, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde çevresindekilerin de desteğiyle okulun bilişim atölyesini yeniledi.

Bolulu gazetecilerden destek

Yakınları ve okul yönetiminin de destekleriyle ilk olarak bilgisayar atölyesini boyatarak camlara perde taktıran Kapucu, daha sonra arızalı bilgisayarlara el attı. Bilgisayarların eksik olan teknik donanım malzemelerini de aldığı desteklerle yenileyen genç öğretmen atölyeyi eğitim-öğretim yılına hazır hale getirdi. Öğretmenin bu davranışı okul yönetimi ve çevresindekiler tarafından takdirle karşılandı. Öte yandan durumdan haberdar olan Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri de genç öğretmene destek amaçlı okulun bilgisayar atölyesine klima hediye etti.