Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhan Durak, ilimizdeki tüm kurum ve yetkilileri birlik ve beraberliğe davet ederek, bu süreçte ortaya konan bazı siyasi yaklaşımları üzüntüyle takip ettiklerini dile getirdi.

MHP İl Başkanı İlhan Durak,  zor zamanlarda geçilen bugünlerde hangi düşüncede olursa olsun devletin ve milletin yanında olunması gerektiğini vurguladı.

Durak, asrın felaketinin yaşandığı depremlerin yaraları sarılırken birlik ve beraberlik mesajı veren Durak; “Tüm ülke tek yürek olmuşken, ilimizde yaşanan bazı siyasi yaklaşımlar Bolu kamuoyunu üzdüğü gibi bizleri de üzmüştür. Bugün siyaset yapma günü değildir. Devletimiz tüm kurumlarıyla, asrın felaketi olarak adlandırılan bu depremin yaralarını sarmaya çalışırken, bizlerinde devletimizin ve milletimizin yanında yer almamız gereken bir gündür. Deprem bölgesinde devlet yok diyenlerde bilsinler ki, devletimiz ilk andan itibaren tüm imkanlarıyla seferber olmuştur. Çok şükür Devletimiz her daim vatandaşının yanındadır, hakimdir ve hadimdir.” dedi.

“MİLLETİN LEHİNE OLAN HİÇBİR ŞEYDEN DESTEK ESİRGEMEYİZ”

Milletimizin lehinde olan tüm projelere destek vereceklerini belirten MHP İl Başkanı İlhan Durak; “Deprem kuşağında bulunan Bolumuzda bu konuda bir çalışma yapılacaksa, bir proje hayata geçirilecekse, detayları kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşıldığı sürece, Bolu’nun vatandaşın lehine olan tüm projelerde desteğimizi esirgemeyiz. Yalnız şu da bilinmelidir ki, MHP olarak bu süreçte hiçbir siyasi fırsatçılığa müsaade etmeyiz” ifadelerine yer verdi.

“MİLLETİMİZİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ”

Durak, Ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğinin altını çizerek; “Ülke olarak çok zorlu bir süreçten geçmekteyiz. 16 gündür 85 milyon tek yürek olmuş, depremin yaralarını sarmaya çalışırken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Teşkilatları olarak, depremin ilk gününden itibaren Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla hem deprem bölgesinde hem de Bolumuzda afetzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak adına büyük bir gayretle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.   

“NEREDE İHTİYAÇ VARSA ORADA OLDUK”

MHP olarak ilk günden itibaren vatandaşın ve devletin yanında olduklarını söyleyen Durak; “MHP teşkilatları olarak, 16 gündür siyaseti bir kenara bırakarak, devletimizin yanında nerede bir eksik varsa veya nerede bir ihtiyaç varsa oraya yetişmeye çalışıyoruz.  İlk günden itibaren yardım toplama merkezi olan Civril AFAD deposu ve 17 Temmuz Salonunda tüm arkadaşlarımız gece sabahlara kadar çalıştılar. Ardından bölgeye giderek, Hatay ve Kahramanmaraş’ta vatandaşlarımızın yanında olduk.  Sonrasında ilimize gelen afetzede vatandaşlarımızla bir araya gelerek devletimizin öncülüğünde ihtiyaçlarını giderme adına seferber olduk. Ülkücü ahlak böylesi günlerde bir olmayı, birlik olmayı, şahsi menfaatleri ve ikballeri bir kenara bırakarak milletimizin yanında olmayı emreder. MHP teşkilatları olarak tüm arkadaşlarım bu düşünceyle millet olarak yaşadığımız bu acıyı yüreklerinde hissettiler. Övünerek dile getirmeliyim ki, tüm Bolu halkı da bu süreçte büyük bir özveri göstererek  deprem bölgesine yaptığı destekle Türkiye’ye örnek oldu” dedi.

“BUGÜNLER BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

Bu günlerin birlik olma günü olduğunu vurgulayan Durak; “Tüm ülke tek yürek olmuşken, ilimizde yaşanan bazı siyasi yaklaşımlar Bolu kamuoyunu üzdüğü gibi bizleri de üzmüştür. Bugün siyaset yapma günü değildir. Devletimiz tüm kurumlarıyla, asrın felaketi olarak adlandırılan bu depremin yaraları sarmaya çalışırken, bizlerinde devletimizin ve milletimizin yanında yer almamız gereken bir gündür. Bu düşünceyle ilimizde hangi kurum olursa olsun, afetzede vatandaşlarımız için bir katkı sağlayacaksa biz MHP teşkilatları olarak üzerimize düşen desteği veririz” cümlelerini kullandı.

“KİMSE SİYASİ FIRSATÇILIK YAPMASIN”

Devletin ve milletin lehine olan tüm projelere destek vereceklerini belirten Durak “Diğer yandan deprem kuşağında bulunan Bolumuzda bu konuda bir çalışma yapılacaksa, bir proje hayata geçirilecekse, detayları kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşıldığı sürece, Bolu’nun vatandaşın lehine olan tüm projelerde desteğimizi esirgemeyiz. Yalnız şu da bilinmelidir ki, MHP olarak bu süreçte hiçbir siyasi fırsatçılığa müsaade etmeyiz ve yüreğimiz bu şekilde yanarken, milletimizin bu acısını ve hassasiyetini şahsi çıkarlarına alet etmeye çalışanların karşısına dikiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde ki hangi siyasi düşüncede olursa olsun tüm yetki sahiplerini birlik olmaya, el ele verip, Bolu’ya yakışır bir şekilde devletimizin ve milletimizin yanında olmaya davet ediyorum. Tekrardan depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavileri devam eden yaralılarımıza açıl şifalar diliyorum. Yüce Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
Etiketler: bolu haberler