Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÜLER VE DEMİR’DEN, ÇETİNKAYA’YA ZİYARET

GÜLER VE DEMİR’DEN, ÇETİNKAYA’YA ZİYARET
Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ramazan Demir, Gerede’ye gelerek bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Gerede Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak atanan Haydar Çetinkaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Güler, Çetinkaya’ya başarı dileklerini ileterek İlçede yürütülen kurum çalışmalarını değerlendirdi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya koordinatörlüğünde ilçede bir takım incelemeler yapan Güler, Gerede Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile Gerede Kız Öğrenci Yurdu ve Geredeli İhsak Bey Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet edip taleplerini dinledi.

İlçe müdürü, yurt müdürleri ve diyetisyenlerle birlikte yapılan ziyaretlerin ardından ilçede yürütülen spor faaliyetleri değerlendirildi. Ziyaretlerinde Güler’e GSİM Spor Şube İl Müdürü Ramazan Demir’de eşlik etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Güler’e teşekkür etti. Güler ise, Çetinkaya’ya başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.

Etiketler: bolu haberler