Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GUIDO’DAN DİKKAT ÇEKEN OLAY

GUIDO’DAN DİKKAT ÇEKEN OLAY
Boluspor’un Türk asıllı Alman oyuncusu Guido Koçer’in iki haftadır dikkat çeken olayı takım arkadaşları arasında gündem oldu. Balıkesirspor ve K.Karabükspor maçları haftasında hristiyan olmasına rağmen Cuma namazlarına gitmesi dikkatlerden kaçmazken Guido Koçer kıldığı namazlar sonrası hem Balıkesir deplasmanında hem de K.Karabükspor deplasmanında skora katkı yaptı.

Boluspor’da üçüncü sezonunu geçiren ve kadronun değişmez oyuncularından olan Guido Koçer iki haftadır takım arkadaşlarının Cuma namazı isteğini geri çevirmiyor.  Türk Asıllı olan Alman oyuncu Hristiyan dinini benimserken, Türkiye’ye geldiği günden beri iki defa kendi istediği ile Cuma’ya gitmiş.

Geçtiğimiz günlerde takım arkadaşları Cuma’ya giderken; “Hadi Guido sende Cuma namazına” demelerini kıramayan ve onlarla Namaza giden Cuma namazı kılan gurbetçi oyuncu Balıkesirspor maçında kazanılan gol de katkı yapmıştı. Gençlerbirliği maçı haftasında Cumaya gitmeyen Guido Koçer, K. Kararabükspor maçı haftasında da takım arkadaşları ile Cuma’ya gitti.

“NAMAZ KILMAK BİR FERAHLIK GETİRDİ”

K.Karabükspor’a gol atmasından dolayı yakın çevresine, “İki deplasman maçında takım arkadaşlarımla Cuma namazına gittim. Arkadaşlarımı kırmadım bana sık sık Cuma’ya giderken, ‘Haydi Guido sende, namaz kılmaya’ diye hep takılırlardı. Bende Balıkesirspor maçında camiye giderek Cuma namazı kıldım. Ama Bolu’daki Gençlerbirliği maçında namaza gitmedim. Bu haftada Karabükspor maçı öncesi kendi isteğimle namaza gitmek istedim ve gittim. Cuma namazı kıldım kendim. Hristiyan dinini yaşıyorum ama bana namaz kılmak bir ferahlık getirdi. İki maçta da skora katkı yaptım. Benimde hoşuma gitti. Namaz kılmak elimden geldiği sürece Cuma namazlarına gitmek istiyorum” dedi.