Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÜÇLÜ RAKİP GÜZEL OYUN

GÜÇLÜ RAKİP GÜZEL OYUN
Bolu Belediyespor Voleybol Takımı Sultanlar ligi 5.haftasında konuk olduğu Vakıfbank’a 3 – 0 mağlup oldu. Maçın her setinde oynadığı oyunla alkış toplayan Bolunun Sultanları ligin her maçında seyir zevki yüksek maçlar izletmeye devam ediyor.

Haber: Ahmet İshak Gülen

Misli.Com Sultanlar ligi 5. Haftasında İstanbul temsilcisi Vakıfbank’a konuk olan Bolu Belediyespor karşılaşmadan 3 – 0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada oynadı oyunla alkış toplayan Bolunun Sultanları her sette seyir zevki yüksek oyun oynadı. Maçın üçüncü setinde tamamen genç oyuncularla sahada olan Belediyespor, sergilediği oyun diğer maçlar için sevindirici oldu.

Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı:

Vakıfbank:25 Bolu Belediyespor:19   

Sete iyi başlayan Bolu Belediyespor Aneta’nın sayılarıyla skoru 6 – 9’a getirdi. Vakıfbank skoru 12 de eşitleyip ardından 15-13 öne geçti ve Bolu temsilcisi ilk molasını kullandı. Mola sonrasında skor 16 da eşitlense de Vakıfbank kısa sürede skoru 19-16’ya getirdi ve Bolu Belediyespor ikinci molasını kullandı. Setin kalanında üstünlüğünü bırakmayan Vakıfbank seti 25 – 19 kazanarak maçta 1 – 0 öne geçti.

Vakıfbank:25 Bolu Belediyespor:20

Maçın ikinci seti karşılıklı sayılarla başladı ve 9’a kadar beraberlik devam etti. Bolu Belediyesi ilk kez 10.sayıda öne geçti. Skor 19’a kadar karşılıklı sayılarla devam etti. Vakıfbank skoru 21-19a getirince Bolu Belediyesi ilk molasını kullandı. Üstünlüğünü devam ettiren Vakıfbank seti 25 – 20 kazanarak maçta 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Vakıfbank:25 Bolu Belediyespor:17

Üçüncü sete iyi başlayan Bolu Belediyespor sette 3 – 6’lık üstünlüğü yakaladı. Kısa sürede toparlanan Vakıfbank skoru 8’de eşitledi ve ardından öne geçti. Vakıfbank skoru 13-10’a getirince kırmızı beyazlılar ilk molasını kullandı. Setteki fark 5’e çıktı ve skor 16-11’e gelince Bolu Belediyespor ikinci molasını da kullandı. Setin kalanında farkı arttıran Vakıfbank seti 25-17, maçı ise 3-0 kazandı.

Ligin 7.haftasında Bolu Belediyespor evinde Sarıyer Belediyespor’u ağırlayacak. 30 Ekim Cumartesi oynanacak karşılaşma saat 16:00’da oynanacak.

VakıfBank: 3 - Bolu Belediyespor: 0

Salon: Vakıfbank Spor Sarayı

Hakemler: Tuncay Sevim, Uğur Ateş

VakıfBank: Guimaraes, Melis Gürkaynak, Haak, Derya Cebecioğlu, Ogbogu, Cansu Özbay (Ayça Aykaç, Tuğba Şenoğlu, Meryem Boz, Buket Gülübay)

Bolu Belediyespor: Burcu Şentürk, Naz Kambur, Ceren Baysal, Havlickova, Elif Uzun, Kharchenko (Özlem Güven, Irmak Gökçen, Çağla Salih, Dilara Yergün, Dilara Bağcı, Ece Kozdere, Şeyma Öztürk)

Setler: 25-19, 25-20, 25-17

Süre: 73 dakika (25, 25, 23)

Etiketler: bolu haberler