Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILABİLİR”

“GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILABİLİR”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Partili Başkan yardımcısı Mansur Şen’in istifa ettiği yönündeki haberlere ilişkin kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Haber: Aslı Akış

Başkan Özcan, İYİ Parti kontenjanından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mansur Şen’in “istifa etti” haberlerinin kamuoyuna duyurulmasına ilişkin konuya açıklık getirdi. Başkan Özcan; “ Ortada resmi bir istifa yok. Mansur Bey’in yerine başka bir arkadaşımız da yapabilir aynı görevi. Her zaman değişiklikler olabilir” dedi.

“GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ YAPILABİLİR”

Başkan Özcan; “Henüz ortada resmi bir istifa yok. Kendisiyle de konuştuk. Zaman zaman siyasiler ile ilgili bir görev değişikliği yapılabilir. Öyle bir görev değişikliği olacak ama şu anda istifa yok. O arkadaşımızın yerine başka bir arkadaşımız da başkan yardımcılığı yapabilir. Müdürler başkan yardımcılığı düzeyinde her zaman değişiklikler olabilir. Bunu zaten söylemiştik” diye konuştu.

“BİRLİKTE BİR YOL BULURUZ”

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ile bir istişarede bulunacaklarını belirten başkan Özcan; “Mansur Bey benim yıllardır dostum. Aramızdaki dostluk ilişkisi son derece sıkı. Bundan sonrada böyle devam edecek. Bir başka görev veririz Mansur abi ve onun tecrübelerinden yaralanırız.  Ama dediğim gibi burada bütün belediye meclis üyeleri başkan yardımcılığı yapabilecek kapasiteye sahip. İYİ Partiden bir arkadaşımıza o görevi vereceğiz. İl başkanı yurt dışındaymış. Onlarla da tabi istişare etmemiz gerekiyor, konuşuruz ve birlikte bir yol buluruz. İYİ Parti ile ittifakımız gayet iyi gidiyor. Türkiye’de örnek gösterilen ittifaklardan bir tanesi” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler