Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"GÖNÜL KIRMAK İÇİN DEĞİL, GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN ADAYIZ"

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Bolu İl Başkanlığı'nın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Köroğlu şiirinin dizeleriyle konuşmasına başlayan Tanju Özcan "Bizim projelerimiz var biz göreve hazırız biz gönül kırmak için değil gönül almak için gönülleri kazanmak için belediye başkanlığına aday olduk" dedi.


8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla Köroğlu Sofrası'nda gerçekleştirilen kahvaltıda CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, kadınlarla bir araya geldi. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı programda tek tek bütün masaları gezen Özcan, kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Köroğlu'nun "Benden selâm olsun, Bolu beyine Çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır, At kişnemesinden gargı sesinden, Dağlar seda verip seslenmelidir" dizeleriyle konuşmasına başlayan Özcan, "Çok değerli hanımefendiler, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Köroğlu şiiri ile başladım. Aslında bu bir meydan okuma. Yıllardır Bolu'yu yönettikleri halde çocuklarımıza iş bulamayanlara meydan okuma. Yıllardır Bolu'yu yönettikleri halde, Bolu'yu turizm şehri, sanayi şehri yapamayanlara meydan okuma. Bu bir meydan okuma, kadınlarımıza yeterince değer vermeyenlere meydan okuma. 31 Mart'ta Mart'ın sonu bahar olacak. 31 Mart'tan sonra çok farklı bir Bolu'ya uyanacağız. Gençlerimizin iş bulabildiği, Bolu'muzun güzelleştiği, turizm kenti anlamında Türkiye'de parmakla gösterilen, Türkiye'nin en temiz en bakımlı şehri Bolu olacak. Bolu Belediyesine istihdam edileceklerin yarısı kadın olacak" dedi.

"BİZ GÖNÜL KIRMAK İÇİN DEĞİL, GÖNÜL ALMAK İÇİN ADAYIZ"

Yapacakları projelerle ilgili de konuşan Tanju Özcan "Mahalle kreşlerinin ilki 2019'da Sağlık mahallesinde tamamlanacak. Çocuklarınızı güvenli bir şekilde bu kreşlere bırakıp iş hayatınıza devam edebileceksiniz. Kreşlerde sadece kadınlar çalışacağı için kadınlarımıza bir istihdam kapısı daha açılacak. Bizim projelerimiz var biz göreve hazırız biz gönül kırmak için değil gönül almak için gönülleri kazanmak için belediye başkanlığına aday olduk" şeklinde konuştu.

"ASIL FİLM ŞİMDİ BAŞLIYOR"

8 yıllık milletvekilliği görevinde Bolu'nun tüm sorunlarını meclise taşıdığını belirten Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm, bu topraklara hizmet etmeye çalıştım. Milletvekilliği sürecinde yüzünüzü kızartacak, başınızı öne eğdirecek bir haberle duydunuz mu beni. Türkiye Büyük Millet  Meclisi ekranlarında defalarca gördünüz mü. Bolu'nun bütün sorunlarını meclise taşıdık mı defalarca. İşte onlar fragmandı asıl film şimdi başlıyor. Benim asıl işim belediyecilik, bunu göreceksiniz. Türkiye'nin marka belediye başkanı olmaya talibim. Sizlere söz veriyorum, belediye başkanlığı dönemimiz, milletvekilliği dönemimiz gibi temiz olacak."