Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÖLCÜK, YARIYIL TATİLİNDE İLGİ ODAĞI OLDU

GÖLCÜK, YARIYIL TATİLİNDE İLGİ ODAĞI OLDU
Gölcük Milli Parkı, yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Ziyaretçiler, çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.

Şehir merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan ve 'Bolu'nun incisi' olarak bilinen Gölcük Milli Parkı, güneşli günde ziyaretçilerini ağırladı. Yemyeşil ormanların arasında bulunan Gölcük, yarıyıl tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşların ilgi odağı oldu. Doğada keyifli vakit geçiren misafirler, çocuklarıyla göl çevresinde yürüyüş yaptı, bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

"TEMİZ HAVAYI CİĞERLERİMİZDE FAZLASIYLA HİSSETTİK"

Tekirdağ'dan meslektaşlarıyla birlikte Gölcük'e gelen öğretmen Mehmet Zeren, "Bu mevsimde kar beklentimiz boşa çıkmış oldu ama yine de çok güzel bir doğaya sahip. Temiz havayı ciğerlerimizde fazlasıyla hissettik. Kar bekliyorduk ama kar yağmadığını öğrendik. Beklediğimiz kar manzaraları yerine yeşillik, göl ve doğa manzarasıyla karşılaştık. Yine de bu bizim için güzel" dedi.

"ÇOK BEĞENİYORUM"

Bolu'ya tatil amaçlı gelen ablasıyla birlikte Gölcük Milli Park'ında zaman geçiren Funda Dilmaç, "Burayı çok beğeniyorum. Yazın da gelmiştim. Gelen bütün misafirlerimi öncelikle Gölcük’e getiriyorum. Yazın her yer yeşil oluyor ama kışın bile havası çok güzel, çok seviyorum. Bugün hava çok güzeldi. Ablamı getirdim. Onunla da burada keyifli vakit geçiriyoruz" diye konuştu.

"İLK DEFA GELDİK, GAYET GÜZEL"

Yarıyıl tatilini Gölcük Milli Park'ında değerlendiren Selçuk Kültekin ise "İlk defa geldik, gayet güzel. Yoğun ilgi de var. Umduğumuzdan da güzel çıktı. Buraya Sivas'tan geldik, orada da kar yağmamıştı. Burada da kar göremedik. İnşallah kar yağar" şeklinde konuştu.
Etiketler: bolu haberler