Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN YOK!

GOL DÜELLOSUNDA KAZANAN YOK!
Yaklaşan lig öncesi son hazırlık maçlarını oynayan Boluspor, Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar hazırlık maçında Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Boluspor’un gollerini 59 ve 90’ıncı dakikalarda Bregu atarken Eyüpspor’un gollerini ise 4. dakikada İbrahim Akdağ, 74. dakikada da Franciz Ezeh kaydetti.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Boluspor ile Eyüpspor arasında Bolu Atatürk Stadı’nda hazırlık maçı oynandı.

Boluspor sahaya, Çağlar Şahin Akbaba, Landel, Melih Okutan, Gökhan Karadeniz, Tugay Kaçar, Bülent Cevahir, Gökhan Kardeş, Mehmet Zahit Çınar, Furkan Demir, Kayamba ve Youssouf Oulare ilk 11’i ile çıktı.

Eyüpspor ise sahada, Harun Tekin, Berkan Emir, Alparslan Öztürk, Uğur Demirok, Can Ahmet Alkılıç, Badji, Sinan Kurt, İbrahim Akdağ, Babel, Dibba ve Friday Eze ilk 11’i ile yer aldı.

Eyüpspor maçında başında öne geçti

Maçın hemen başında misafir takım Eyüpspor, İbrahim Akdağ ile golü buldu. Bu golün ardından orta saha mücadelesi şeklinde geçen mücadele zaman zaman elektriklendi.

Maç kısa süreli durdu

Mücadelenin ilk yarısında Boluspor ve Eyüsporlu oyuncular arasında tartışma yaşandı. Karşılaşma yaşanan olaylardan ötürü zaman zaman durdu. Duran oyunda Eüyspor kulübü Başkanı Murat Özkaya oyuncuları sakinleştirmek için sahaya girdi. Maçın ilk yarısı Eyüpspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bregu penaltıdan attı

Karşılaşmanın 59.dakikasında Boluspor, Bregu’nun düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Bregu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor, Eyüpspor karşısında beraberlik golünü buldu.

Eyüpspor tekrar öne geçti

Mücadelenin 74. dakikasında Eyüpspor, Boluspor karşısında tekrar öne geçti. Ani gelişen Eyüpspor atağında Franciz Ezeh topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi.

Son sözü Bregu söyledi

Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin bu şekilde bitmesi beklenirken son anlarda Boluspor çok tehlikeli bir noktada serbest vuruş kazandı. Bregu, mükemmel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Bu golle skor 2-2’ye geldi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı.

Protokolden yakın takip

Karşılaşmayı Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Eyüspor Kulübü Başkanı Murat Özkaya’da izledi.

Taraftarlardan tam destek

Öte yandan Boluspor’un kendi sahasında oynadığı Eyüpspor maçını çok sayıda Boluspor taraftarı izledi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, kapalı tribünü hınca hınç doldururken, atılan gollerde büyük sevinç yaşadılar.

Lig öncesi son rakip Ankara Keçiörengücü

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, yaklaşan lig öncesi hazırlık maçlarında takımın son eksiklerini görme fırsatı yakaladı. Kırmızı beyazlılar son hazırlık maçında 29 Temmuz Perşembe günü Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak.