Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GOL DÜELLOSU BEŞİKTAŞ’IN

GOL DÜELLOSU BEŞİKTAŞ’IN
Boluspor U-19 takımı ligin 3.haftasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya kırmızı beyazlılar, Oğul Kaan, Oğuzhan, Fatih, Ahmet Onur, Mert Meriç, Hakan, Erdem Can, Emirhan, Çağrı, Mehmet Can, Arda on biri ile çıktı.

Beşiktaş U19 takımı ise Boluspor karşısına; Ersin, Kerem, Rıdvan, Erdoğan, Halil, Atamer, Erdem, İlkay, Alpagut, Emre ve Almos on biri ile sahada yer aldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Beşiktaş oldu. Maçın 11.dakikasında Beşiktaş, Behiç ile 1-0 öne geçti. Siyah beyazlılar maçın 40.dakikasıdna farkı Rıdvan Yılmaz ile 2’ye çıkardı. İlk yarının sonlarında Boluspor U19 takımı Emirhan Özer ile skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı Beşiktaş U19 takımının 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına Boluspor U19 takımı hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, 60.dakikada beraberlik sayısını buldu. Beşiktaş U19 takımından Rıdvan Yılmaz topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golün ardından Beşiktaş U19 takımı maçın 79.dakikasında Erdoğan ile bir gol daha buldu. Karşılaşma Beşiktaş U19 takımının 3-2 galibiyetiyle sona erdi.