Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GOL BULUP KAZANMAMIZ LAZIMDI”

“GOL BULUP KAZANMAMIZ LAZIMDI”
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 27.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak ve Gençlerbirliği teknik direktörü İbrahim Üzülmez açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Boluspor’un teknik direktörü Orhan Kaynak: “Rakip eksik kalınca gol bulup kazanmamız lazımdı”

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak ise rakip eksik kaldıktan sonra maçı kazanmaları gerektiğini dile getirdi.

Başkente puan almak için geldiklerini ifade eden Kaynak, şunları söyledi: “Mutlaka puan için Ankara'ya geldik. Gençlerbirliği liderlik mücadelesi veriyor. Bizde üst sıralarda ilk 6 içinde sezonu tamamlamak istiyoruz. Rakibimiz güzel bir golle öne geçti. Devre arasına böyle girdik. Oyuncularımıza soyunma odasında puan alır, yeneriz dedim. Gençlerbirliği eksik kalınca gol bulup kazanmamız lazımdı ancak rakibimiz eksik olmasına rağmen iyi direndi. Bundan sonra her maçı kazanmak için oynayacağız.”

GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ

Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 9 kişi tamamladıkları karşılaşmada oldukça zorlandıklarını belirterek, “Özellikle ikinci yarıda eksik kaldıktan sonra oyuncularım çok iyi mücadele etti. Çok şampiyonluk yaşamış biri olarak söylüyorum: Lafla, konuşarak şampiyon olunmaz. Şampiyonluk için mücadele etmeniz, acı çekmeniz lazım. Maçtan sonra çok eksik ve cezalımız olacak. Giresunspor ile deplasmanda oynayacağız. O maçta da ancak mücadele edersek kazanabiliriz.” ifadelerini kullandı.

“KIRMIZI KARTLARDA ÇOK RAHATTI”

Hakem Çağdaş Altay'ın performansına da değinen Üzülmez, “Kırmızı kartlarda çok rahattı. Ancak penaltı pozisyonlarında bu kadar rahat karar vermedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımın maçına daha tecrübeli hakemler atanabilir. Ama biz bunlara bakmadan çalışacağız ve şampiyonluk için mücadele edeceğiz.” yorumunu yaptı.