Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GİRESUN’A TAKILDIK

GİRESUN’A TAKILDIK
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 8.haftasında kendi sahasında Giresunspor’u konuk etti. İlk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Kırmızı beyazlıların golünü Bentley atarken, Giresunspor bu gole Dauda ile karşılık verince karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 20’ye çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Giresunspor karşısına; Gökhan, Ufuk, Hayrullah, Ümit, Diarra, Burak, Bentley, Yusuf Emre, Melih, Mustafa, Özgürcan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Gökhan, İsmail Haktan, Billal, Etoundi, Mutlu, Dimov, Batuhan yer aldı.

Giresunspor ise Boluspor karşısına; Kayacan, Uğur, Aykut, Landel, Ferhat, Dauda, Muhammet, Kürşad, Adama Ba, Husmani, Hüsamettin on biri ile çıktı.

2 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ilk onbirde 2 oyuncu değişikliğine gitti. Sakatlıkları bulunan Uğur Akdemir ve İshak Çakmak’ın yerine, Hayrullah Bilazer ve Burak Asan ilk on birde sahaya çıktı.

BOLUSPOR HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya Giresunspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 6.dakikasında gole çok yaklaştı. Özgürcan’ın ara pasında kaleci ile karşıya kalan Melih topu kaleciye nişanladı. Bu dakikada Boluspor mutluk bir pozisyondan oldu.

BENTLEY 90’A ASTI

Boluspor maçın 16.dakikasında golü buldu. Ceza sahası üzerinden kazanılan serbest vuruşun başına geçen Bentley, topu 90’a gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü sona erdi.

İSMAİL HAKTAN OYUNDA

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle çıktı. Boluspor’da maçın 57.dakikasında Diarra sarı kart gördü. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 66’ncı dakikada yaptı. İsmail Haktan oyuna girdi, Melih oyundan çıktı.

GİRESUNSPOR GOLÜ BULDU

Giresunspor maçın 67.dakikasında golü buldu. Boluspor defansının bir anlık hatasını iyi değerlendiren Dauda topu filelerle buluşturdu. Bu golle skor 1-1’e geldi. Boluspor 2.oyuncu değişikliğini 73.dakikada yaptı. Özgürcan oyundan çıktı, Etoundi oyuna girdi. Boluspor’da son oyuncu değişikliği maçın 81.dakikasında yapıldı. Billal Sebaihi oyuna girdi, Mustafa oyundan çıktı. 90’ncı dakikada Etoundi sarı kart gördü.

KALAN DAKİKALARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. 90+1’nci dakikada Burak sarı kart gördü. Maçta kalan dakikalar başka gol olmayınca Boluspor, Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 20’ye çıkardı.

 

 

 

 

 

 

Etiketler: