Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GİRAY HOCANIN YÜZÜ GÜLÜYOR

GİRAY HOCANIN YÜZÜ GÜLÜYOR
Kadro arayışı içerisinde olan ve son iki günde istenilen bazı oyuncuları kadroya katan Boluspor’da teknik direktör Giray Bulak’ın yüzü gülmeye başladı.

Teknik direktör Giray Bulak’ın son iki gündür keyfine diyecek yok. Ligin başlamasına az bir süre kala orta saha ve defansı güçlendiren Boluspor’da Teknik Direktör Giray Bulak’ın yüzü gülmeye başladı.

Transferde geçtiğimiz gün Dodo’yu kadrosuna katan Boluspor’da stoper bölgesi içinde süper lig patentli İsmail Konuk’u kadrosuna katarken lig öncesi moral buldu. Sezona bir çok genç oyuncu ve kiralıktan dönen oyuncularla sezona merhaba diyen Giray Bulak ara ara gelen transferlerle sezon hazırlıklarına devam etmişti.

Geçtiğimiz sezon kadroda yer alan Mustafa Durak’la sözleşme uzatan Boluspor daha sonra  ligi iyi bilen ve geçen yılı Katar’da geçiren Dodo’yu kadrosuna katmıştı. Son olarak Adana Demirspor formasını giyen süper lig patentli İsmail Konuk’un transferi ile Teknik direktör Giray Bulak’ın neşesi tamamen yerine geldi

Antrenmanlardaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken deneyimli teknik adam son transferlerle lige damga vuracak bir takım geliyor mesajını da vermeyi ihmal etmedi.