Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GİRAY BULAK’TAN TRANSFER SİNYALİ

GİRAY BULAK’TAN TRANSFER SİNYALİ
Boluspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Bolu basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

Boluspor’un yeni teknik direktörü Giray Bulak, Bolu’daki basın mensupları ile kaynaşmak amacıyla bir kahvaltı düzenledi. Boluspor Karaçayır Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltıya, Bolu’da faaliyet gösteren basın mensupları katıldı.

Sohbet havasında gerçekleşen kahvaltının ardından, takımın antrenmanı için sahaya inen Giray Bulak, açıklamalarda bulundu. Takıma 5-6 takviye daha yapılacağının altını çizen deneyimli teknik adam; “5-6 transfer daha düşünüyoruz. Geçen seneden kalan iyi oyuncular var. Ama bu sene ayrılan oyuncularında yerini tamamlama açısından transfer düşünüyoruz” dedi.

“Gelişen genç oyuncularımız var”

Çalışmaların çok iyi gittiğini işaret eden Boluspor teknik direktörü Giray Bulak; “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Çocuklardan çok memnunum. Çocukların algılaması, isteği, motivasyonları ve dirençleri beklediğimden çok iyi. Arkadaşlıkları çok iyi. Çok iyi karşılandık. Hem kulüp personeli hem oyuncuların yapıları iyi. Şehir bizi kabullendi. Dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum. Zaman içinde transferlerimizi de yapacağız. Çalışırken bunları da planlıyoruz. Gelişen genç oyuncularımız var. Onları kiralık isteyen takımlar var. Gitmek isteyen bunu bilen oyuncularımızda var. Buna da müsaade edeceğiz. Ana kadroyu oluşturup, daha güvenli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Kendi tesislerimizde çalışıyoruz. Burada birçok takım var. Onlarla hazırlık maçı yapıyoruz, yapacağız. İyi bir kadro oluşturma ve neler yapabileceğimizi anlama açısından bu çalışmalar tabii ki bizim için çok anlam ifade ediyor” şeklinde konuştu.

“5-6 transfer daha düşünüyoruz”

Takıma yeni katılacak oyuncular olduğunu söyleyen Bulak; “4-5 transfer yaptık ama 5-6 transfer daha düşünüyoruz. Transfer her şey değil. Önemli olan sizin neler yapabileceğiniz ve oyuncunun neler verebileceği, neler katabileceğidir. Kendi içinizden olur, dışardan olur. İçimizde genç oyuncular var. Geçen seneden kalan iyi oyuncular var. Ama bu sene ayrılan oyuncularında yerini tamamlama açısından transfer düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bilal, top’a bu ülkede en iyi hükmeden oyunculardan bir tanesi”

Boluspor’un son transferi Bilal Kısa hakkında da görüşlerini bildiren teknik direktör Giray Bulak; “Bilal, top’a bu ülkede en iyi hükmeden oyunculardan bir tanesi. Duran topları iyi kullanabilen bir oyuncu. Tam ağabeylik yapabilecek bir oyuncu. Bilal’in kişisel karakteri son derece çok üst düzey bir çocuk. Klas bir isim. Futbolu da ona yakışan bir şekilde. Yaşı var mı var. Ama onun düzenli yaşamı kendisine çok iyi bakması bizim için avantaj olacaktır. Bize çok katkı sağlayacak bir oyuncu” dedi.

“Zorlu bir başlangıç görünüyor”

Boluspor teknik direktörü Giray Bulak, çekilen fikstürün zor bir başlangıç olduğunu ancak avantajlı bir şekilde lige başlamak istediklerini ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı: “Klasik bir söz vardır. Hepsiyle oynayacağız. Ama başlangıç önemli. Deplasmanda Osmanlıspor ile başlayacağız. Adana Demirspor gelecek. Erzurum’a gideceğiz. Altay gelecek. Zorlu bir başlangıç görünüyor. Ama çevirirseniz de avantaj olur.”