Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GİRAY BULAK RESMEN BOLUSPOR’DA

GİRAY BULAK RESMEN BOLUSPOR’DA
Boluspor, daha öne anlaşma sağladığı Teknik Direktör Giray Bulak, 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.


Kırmızı beyazlılar, Orhan Kaynak ile yollarını ayırdıktan sonra aradığı teknik direktörü buldu. Kırmızı beyazlılar, teGiray Bulak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

“GİRAY HOCAMIZLA İYİ BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ”

Boluspor’un Karaçayır’daki Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, “Yeni bir kongre heyecanı ve 3 seneyi bitirdik. Tekrar 3 seneliğine seçildik. Boluspor’un bu 3 yıldaki 2 play-off ve hiç beklemediğimiz bir sezon oldu. Tekrar seçildik. Bu sene de 2011 yılında Ankara’da görüştüğüm, orada tabi hocamızın kariyeri çok yüksekti. Hep Boluspor’un bütçesi dahilinde hareket ettiğim için anlaşamamıştık. Hocamızla da çok iyi ağabey kardeş ilişkimiz oldu. Devamlı görüştük. Dursun arkadaşımız da vardı. 8 sene sonra çok sevdiğimiz hocamıza kavuştuk. Giray hocamızın karakteri, duruşunun Boluspor’a göre olduğuna inanıyorum. Onun da Boluspor’a gelmekten çok mutlu olduğuna inanıyorum. İnşallah Giray hocamızla iyi bir sezon geçireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“BOLUSPOR’DA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Boluspor’da ve Bolu’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Boluspor’un yeni teknik direktörü Giray Bulak ise, “Başkanımıza sabırlarından ötürü teşekkür ediyorum. 8 yıllık sabır ve müthiş bir zamanlama. En azından sezon başı kamp için geldiğim bir kent Bolu, insanı, çevresi olarak öyle. Kulüp yapısı, başkan, yönetimi her zaman değer görmüş. Bu da bizim mutlaka avantajımız olacak. Bu işi kulüp üzerinde yaşatacağız. 3 yardımcı arkadaşım var. Bu süreklilik bizi inşallah kulüp yapısı oluşturma ve geliştirmeye katı sunar. Bolu’da, Boluspor’da olmaktan çok mutluyum. Şartların olgunlaşması için bazı sebepler vardı. Antrenörlerin belli bir prensipleri vardır. Bunları uygulayacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Tek kanatlı melekler gibi birbirimize tutunup uçacağız” şeklinde konuştu.

“YETİŞTİREN GELİŞEN VE ONLARLA BERABER HEDEF YAKALAYAN BİR KULÜP OLACAĞIZ”

Yeni sezona ilişkin açıklamalarda da bulunan Giray Bulak, “Boluspor’un hep yüksek hedefleri olur. Bu lig çok önemli bir lig. Bu lig olmadan Süper Lig’e çıkamıyorsunuz. Bu ligde olmak için Samsunspor’un, Sakaryaspor’un, Sarıyerspor gibi büyükşehir kulüplerin harcadığı enerjiyi biliyorsunuz. 30 bin kişiye oynamalarına rağmen, 50 veya 60 milyonluk bütçelere rağmen bu ligi yakalayamıyorlar. Bir de bu ligin değerini bilmeyen takımlar var. Onlara da benim çalıştığım geçen seneki kulübüm örnek. Bu ligin çok önemli olduğunu bilmek lazım. Bu ligde olursanız Süper Lig’e çıkarsınız. O yüzden bu ligde ayaklarınızı yere sağlam basmanız lazım. Kulüplerin dalgalanma içinde olduğunu biliyoruz. Yetiştiren gelişen ve onlarla beraber hedef yakalayan bir kulüp olacağız. Hiçbir zaman kendimize bir hedef koymayız. Zaman içinde inşallah bazı yerler yakalayabiliriz. Şu an bu ligin çok bilinen, anılan ve takdir edilen kulübü olmak istiyoruz” dedi.

Açıklamaların ardından Giray Bulak, bir yıllık sözleşmeye imza atarak Boluspor’un yeni teknik direktörü oldu.