Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEZER AYAKKABI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

GEZER AYAKKABI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Türkiye’nin yerli markalarından Gezer, 2011 yılından bu yana Bolu'da hizmet vermeyi sürdürmektedir. Terlik ve ayakkabı sektörünün köklü markası ve Avrupa’nın en büyük ayak giyimi üreticisi Gezer Ayakkabı, 800 çalışanıyla büyümeye devam etmektedir.


Kaliteli ürünleri uygun fiyatla tüketicisine ulaştırmayı her zaman en önemli hedef olarak seçen Gezer Ayakkabı,  kontrollü sosyal yaşama geçtiğimiz süreçte, Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tüm hijyen önlemlerini titizlikle dikkate alarak çalışmaya devam etmektedir.

Çin'de başlayıp dünyaya yayılan ölümcül koronavirüsün Türkiye'ye de sıçramasının ardından ülke genelinde çeşitli tedbirler alınmaya başlandı. Bugüne kadar hiçbir krizi sebep göstererek hiçbir çalışanını işten çıkartmayan bir işletme olan Gezer:  İnsan odaklı, yenilikçi ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışıyla bu dönemde de işçi çıkarmak yerine işçi alımı yaparak bu süreçte hem çalışanlara, hem ülkemize hem de Bolumuza destek olmuştur.

Çalışanların sağlığını birinci öncelik olarak belirleyen Gezer; bu konuda bakanlıklarımız tarafından yayınlanan tüm yönetmeliklere anında uygun ortam hazırlamış, üretime hiçbir ara vermeden devam etmiş, ayrıca bünyesinde hiçbir hastalık vakası görülmeden bu süreci yürütmeye devam etmektedir.