Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR’DAN YARIM DÜZİNE GOL

GEREDESPOR’DAN YARIM DÜZİNE GOL
Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede Geredespor rüzgârı devam ediyor. Bu sezon ligin iddialı takımlarından olan Geredespor, Kıbrıscıkspor karşısında farklı galibiyete imza attı.

Geredespor, Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede fırtına gibi esiyor. Lige galibiyetle başlayan Geredespor ikinci karşılaşmasında Bolu’da Kıbrıscıkspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya etkili hızlı başlayıp rakibine zor anlar yaşatan kırmızı yeşilliler golleri de hızlı buldu.

Geredespor adına Berkcan ilk golü atan isim oldu. Daha sonra Geredespor’da Süleyman Hamid, Mutlu golleri atan oyuncular oldu. Geçtiğimiz hafta hattrick yapan Lefa, Kıbrıscıkspor takımını da boş geçmeyip 3 gole imza attı.

LEFA TUTULMUYOR

Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede Geredespor ile fırtınalar estiren Lefa iki haftada yarım düzüne gol kaydetti. Oynadığı iki karşılaşmada gol yollarında ne kadar etkili olduğunu gösteren Lefa ilk karşılaşmada 3 gol atarken ikinci karşılaşmada da aynı tarife ile haftayı kapadı. Sürati ve son vuruşları ile dikkat çeken Lefa lig de 6 gole kavuştu.

USLU: “GALİBİYET TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN”

Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu Kıbrıscıkspor ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Uslu, Kıbrıscıkspor karşısında alınan farklı galibiyetle mutlu olduklarını ifade ederek; “Oyuncularımızı kutluyorum. İki haftadır galibiyet alıyoruz. İyi bir takımımız var. Hedefimiz BAL ligi. Onun içinde çalışıyoruz. Farklı galip gelmenin mutluluğu farklı bir duygu. Bu maçı unutup yolumuza devam edeceğiz. Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun” dedi.

Etiketler: bolu haberler