Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR’DAN FARKLI TARİFE

GEREDESPOR’DAN FARKLI TARİFE
Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede Geredespor Ligde 5 hafta karşılaşmasında kendi sahasında Karacasuspor’u konuk etti. Geredespor rakibini farklı mağlup etmeyi başardı. Oynadığı karşılaşmalarda gol sıkıntısı çekmeyen lider Geredespor yoluna uygun adım devam ediyor.

Geredespor sahasında taraftarı önünde resital yaptı. Kırmızı yeşilliler, bu sezon farklı bir kimlik ortaya koyarak oynadığı oyunla rakiplerine zor anlar yaşatmaya devam ediyor.

Geredespor, hafta sonu Karacasuspor’u konuk ederken karşılaşmaya da hızlı başlayan taraf oldu. Gol sıkıntısı çekmeyen Geredespor arka arkaya goller buldu. Karşılaşmayı Geredespor 13-0 kazanırken liderlik koltuğunu da sağlamlaştırdı.

Lig de oynadığı 5 karşılaşmanın tümünü kazanan Geredespor, attığı 33 golle ligin en çok gol atan takımı konumunda. Kalesinde sadece 1 gol gören Geredespor, 15 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.

Celal Uslu: “Sezon sonunda BAL liginde biz olacağız”

Geredespor Başkanı Celal Uslu lig de oynadıkları 5 karşılaşmanın ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Uslu, sezon sonunda BAL liginde olmak istediklerini vurgulayarak; “İyi bir takım kurduğumuzu sezon başlarken söylemiştik. Hocalarımızın katkısı ile lig de iyi bir duruma geldik. Oyuncularımız ciddiyet içerisinde karşılaşmaları oynuyor. Kendilerini kutluyorum. Geredespor ilerleyen haftalarda daha çok güzel futbol oynayacak. Haftalar geçtikçe kalitemiz daha da çok ortaya çıkıyor. Gerede halkı bu takıma sahip çıksın. Sezon sonunda BAL liginde biz olacağız” dedi.

Etiketler: bolu haberler