Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR REKORA KOŞUYOR

GEREDESPOR REKORA KOŞUYOR
Akay Kardeşler 1. Amatör kümede A grubunda Geredespor artık Paly-Off’tan şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor. Sahasında 12 hafta karşılaşmasında V.Orman Taşkestispor ile karşılaşan yeşil kırmızlı ekip hanesine üç puan yazdırdı.

Başkan Celal Uslu önderliğinde sezona müthiş bir giriş yapan Geredespor durdurulamıyor. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyip BAL ligine çıkmak isteyen Geredespor 12 haftanın sonunda hanesine 3 puan daha yazdırdı.

V.Orman Taşkestispor ile Gerede’de karşı karşıya gelen yeşil kırmızılı ekip de golcü oyuncu Ousmane Faal bu haftayı da boş geçmedi.

Hemen hemen her hafta rakip fileleri havalandıran golcü oyuncu âdeta üst ligler için göz kırpıyor. Geredespor da bir diğer oyuncu kaptan Harun takımı adına ikinci golü atan oyuncu oldu. Haftalar sonra kalesinde gol gören Geredespor şuana kadar sadece 4 golü kalesinde gördü. Rakip filelere 69 gol gönderen Geredespor bir taraftan da Play-Off’ları düşünmeye başladı. 

“Play-Off’lar da daha farklı Geredespor izlettireceğiz”

Geredespor Başkanı Celal Uslu karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Camia olarak bir hedefe baş koyduğumuzu hep ifade ediyorum. Bugün ise yine oyuncularımız teknik heyetimiz görevini en iyi şekilde yaptılar. Geredespor tarihinde hiçbir zaman böyle bir başarı göstermemiş rakiplerimize puan bile vermedik. Bundan sonraki haflarda da böyle devam edeceğini düşünüyorum. Play-Off’lar da daha farklı heyecanlı bir Geredespor izlettireceğiz. Onun için bizi izlemeye devam etsinler” dedi.

Etiketler: bolu haberler