Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR HEDEFE EMİN ADIMLARLA GİDİYOR

GEREDESPOR HEDEFE EMİN ADIMLARLA GİDİYOR
Akay Kardeşler 1.Amatör Küme Play-Off’ların 3.haftasında Geredespor ile Özel İdare Köroğluspor karşı karşıya geldi. Yağmurlu ve soğuk havada oynanan müsabakada Geredespor 3 puanı, 3 golle alarak yoluna devam etti.

Geredespor, Özel İdare Köroğluspor 3.haftada kozlarını paylaştı. Geredespor, kadro kalitesi ile maçın başlarında önde baskı ile üstünlüğü eline aldı.

İlk gol ise sol taraftan gelişen Geredespor atağında sol tarafta topla buluşan Lefa son çizgiye kadar topla indi. Arka direğe yaptığı ortaya kendisini unutturan Tolga Değirmenci kafa ile topu ağlara gönderip skoru 1-0’a getirdi.

Golden sonra tamamen oyunun hâkimi olan Geredespor ikinci golü de bulmada Zeynel Zorlu şık bir vuruş ile Geredespor 'u 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Hem skor üstünlüğünü hem fizik üstünlüğünü eline alan Geredespor etkili bir futbol ortaya koymaya başlarken, bu defa sahneye golcü futbolcu Lefa çıktı. Lefa attığı golle skoru 3-0’a getirdi. İlk yarıda Geredespor'un 3-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gollere arayan Geredespor 'a izin vermeyen Özel İdare Köroğluspor takımı son bölümlerde Hazar ile penaltıdan skoru 3-1’e getirdi

Karşılaşmada başka gol olmayınca 90 sonunda Geredespor puanını 9'a çıkarırken Play-Off yolunda liderliğini de sağlamlaştırmış oldu.

Etiketler: bolu haberler