Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR GERİDEN GELEREK KAZANDI

GEREDESPOR GERİDEN GELEREK KAZANDI
Akay Kardeşler 1.Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarında ikinci hafta heyecanı yaşandı: Geredespor, Aladağspor ile karşılaştı. Aladağspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken karşılaşmanın ikinci yarısında Geredespor oyununun kontrolünü eline alarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Play-Off karşılaşmalarında ikinci hafta ile start aldı. Geredespor ile Aladağspor arasında heyecan içinde oynanan karşılaşmada izleyenler zevkli bir maç izledi.

İLK GOL ALADAĞSPOR’DAN GELDİ

İlk yarıda kalesinde gole izin vermeyen Aladağspor kalecisi Erhan'ın performansı ile ilk 45 dakikada istediğini alan taraf Aladağspor oldu. İlk yarı biterken Aladağspor’dan Ahmet takımını öne geçiren golü attı. İlk devre Aladağspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA GEREDESPOR RÜZGARI ESTİ

Karşılaşmanın başlaması ile sağlı sollu Geredespor atakları Aladağspor kalesinde tehlikeli olmaya başladı. 46.dakikada golcü oyuncu Ousmane Faal, Geredespor adına beraberlik golünü atarak skoru 1-1'e getirdi.

GEREDESPOR’DAN BİR GOL DAHA

Beraberlik Golü sonrası oyunun üstünlüğünü tamamen alan Geredespor pozisyon bulmakta sıkıntı yaşamadı. Maçın 56.dakikasında sahneye bir kez daha Ousmane Faal çıkarak skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmada bir türlü tutulmayan golcü futbolcu Ousmane Faal Geredespor adına 3 golü buldu.

ALADAĞSPOR 10 KİŞİ KALDI

Aladağspor, oyundan düşmesi sonrası Emirhan’da kırmızı kart görerek Aladağspor’u sahada 10 kişi bıraktı. Karşılaşmada başka gol olmayınca lider Geredespor çok önemli virajı geçerek puanını 6 yaparak koltuğunu sağlamlaştırdı.

GEREDESPOR DA’ÖNE ÇIKANLAR

Lidee Geredespor’un en tehlikeli oyuncu olduğunu gösteren Ousmane Faal yine yıldızlaşan isim oldu. Bir çok spor otoritesi tarafından takip edilen Ousmane Faal, oynadığı oyunla parmak ısırtmaya devam ediyor. Geredespor’da alınan 3 puanla birlikte Abidin, Batuhan, Samet Kartal ve Mert Murat takımları adına öne çıkan oyuncular oldu.

Etiketler: bolu haberler