Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR FIRTINASI SÜRÜYOR

GEREDESPOR FIRTINASI SÜRÜYOR
Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümede Geredespor deplasmanda Göynük İdmanyurdu’na konuk oldu. Geredespor, ligin 4.haftasında Göynük İdmanyurdu deplasmanında farka koştu.

Geredespor, Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör kümede rakiplerine göz dağı vermeye devam ediyor. Deplasmanda adeta gol şov yapan Geredespor liderliğini devam ettirdi.

Göynük İdmanyurdu’na deplasmanda konuk olan Geredespor karşılaşmada sahanın tamamen hakimiydi. Oynadığı karşılaşmaları farklı kazanan Geredespor, Göynük deplasmanında yine ofansif futbol oynayıp karşılaşmayı 5-0 kazandı. Geredespor’un gollerini Lefa (3) ve Emre Sorgun (2) attı.

Şimdiye kadar oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan Geredespor, 12 puan ve attığı 20 golle grubunun en çok gol atan takımı oldu.

“HEDEFİMİZ BAL LİGİ”

Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu, Göynük İdmanyurdu  ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Uslu, Göynük İdmanyurdu’na karşısında alınan farklı galibiyetle mutlu olduklarını ifade ederek; “Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Dört haftadır galibiyet alıyoruz. Karşılaşmaları farklı kazanmamız ayrıca bizi mutlu ediyor. Kaliteli bir takımımız var. Hedefimiz BAL ligi. Bu maçı unutup yolumuza devam edeceğiz. Galibiyet taraftarımıza armağan olsun” dedi.

Etiketler: bolu haberler