Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR DURDURULAMIYOR

GEREDESPOR DURDURULAMIYOR
Akay Kardeşler 1.Amatör Küme A grubunda Geredespor tutulamıyor. Geçtiğimiz haftayı BAY geçerek maç yapmayan kırmızı yeşilliler bu hafta Kızıkspor ile Bolu’da karşılaştı.

A Grubunun rakipsiz lideri Geredespor rekora doğru gidiyor. Şimdiye kadar yenilgi almayıp şampiyonluk yolunda rakipsiz olan Geredespor, bu haftayı da farklı skorla tamamladı.

Geredespor’ Bolu’da Kızıkspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın favorisi olan kırmızı yeşilliler Ousmane Fall (3), M .Murat, K.Masgar, Harun, Abidin, Osman (2) ve Zeynel Zorlu’nun golleriyle sahadan 10-0 galip ayrıldı.

Ousmane Faal durdurulamıyor

Ousmane Faal oynadığı oyun ve farklı sitiliyle amatör kümeye renk katıyor. Geredespor takımının en etkili gol silahlarından biri olan golcü oyuncu gelecek içinde ışık saçıyor. Kızıkspor ağlarına 3 gol atan Fall, takımının da şimdiye kadar en golcü oyuncusu oldu.

Kaliteli oyun göze çarpıyor

Geredespor, amatör kümede şimdiye kadar oynanan 7 karşılaşmada tüm karşılaşmaları kazandı. Rakip filelere 49 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü. Ligin favorisi olan Geredespor izleyenlere futbol sevki veriyor.

“İlçemiz şampiyonluğu hak ediyor”

Geredespor Başkanı Celal Uslu, Kızıkzspor maçın ardından yaptığı açıklamada; “Adım adım hedefimize gidiyoruz. İlçemiz şampiyonluğu hak ediyor. Oyuncularımızın futbollarından verdikleri katkılardan çok memnunum. Çok iyi niyetli işini yapan futbolcularımız var. Gerede halkının da biraz daha bizlere destek olmasını istiyoruz. Sezon sonunda şampiyonluk hediye edeceğiz” dedi.      

Etiketler: bolu haberler