Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDESPOR DEPLASMANDA GALİP

GEREDESPOR DEPLASMANDA GALİP
Geredespor, Akay Kardeşler Bolu 1.Amatör Kümenin 6.hafta karşılaşmasında deplasmanda V.Orman Taşkestispor’a konuk oldu. Geredespor rakibini farklı mağlup etmeyi başardı. Oynadığı karşılaşmalarda gol sıkıntısı çekmeyen lider Geredespor yoluna uygun adım devam ediyor.

Geredespor deplasman ve iç saha tanımıyor. V.Orman Taşkestispor deplasmanında sahaya çıkarken karşılaşmanın da tereddütsüz favorisiydi.

Rakiplerine boyun eğmeyen Geredespor yine farka koştu. Geredespor, Ausmane Faal (3), Mert Murat Sönmez (2) ve Harum Tutum 1 gol bulurken, V.Orman Taşkestispor ise 2 gol ile cevap verdi.

Geredespor şimdiye kadar oynadığı 6 karşılaşmanın hepsini kazanırken puanını 18 yapıp rakip filelere 39 gol gönderirken kalesinde 3 gol gördü.

CELAL USLU: TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM

Geredespor Başkanı Celal Uslu lig de oynadıkları 6 karşılaşmanın ardından kısa bir değerlendirme yaptı. Uslu; “Takımız şuana kadar bizi mutlu etti. Sezon başı hedefli bir kadro kurmuştuk. Bu yolda da ilerliyoruz. Takım olarak şimdiden Play-Off karşılaşmalarını beklemeye başladık. Sezon sonunda Geredespor olarak adımızı BAL ligine yazdıracağız. Oynanan futboldan dolayı takımımla gurur duyuyorum” dedi. 

Etiketler: bolu haberler